Deri ceket

Trenmaxx1

Trenmaxx1

There is no tomorrow
Almayı düşünüyom önerdiğiniz marka var mı @reanrao sen bilirsin

• +1
Reactions: pashanimair, Auchelius and reanrao
  • +1
Reactions: pashanimair, Auchelius and Trenmaxx1
dostum eğer paraya kıymayacaksan deri ceket alma. hele hele fast fashion yerlerden sakın ama sakın deri ceket alma, hepsi faux leather ya da lowest quality. deri ceket investment piece olarak alınması gereken birşey olduğu için paranı biriktirip beymenden ya direkt fiyatına al ya da indirime girmesini bekle.

ayrıca deri ceket dediğin şey binbir türlü farklı modeli var, eğer beğendiğin birkaç model atarsan designer olarak marka tavsiyesi verebilirim.

• +1
Reactions: chadmanlet04, Trenmaxx1, Arisylva and 1 other person
dostum eğer paraya kıymayacaksan deri ceket alma. hele hele fast fashion yerlerden sakın ama sakın deri ceket alma, hepsi faux leather ya da lowest quality. deri ceket investment piece olarak alınması gereken birşey olduğu için paranı biriktirip beymenden ya direkt fiyatına al ya da indirime girmesini bekle.

ayrıca deri ceket dediğin şey binbir türlü farklı modeli var, eğer beğendiğin birkaç model atarsan designer olarak marka tavsiyesi verebilirim.
İşin ehli sensin sanki kanka, senin marka önermen daha iyi olur bu konularda.

• +1
Reactions: pashanimair
İşin ehli sensin sanki kanka, senin marka önermen daha iyi olur bu konularda.
kral sarkastik mi söyledin pek ayıkamadım ama arkadaşa da dediğim gibi eğer beğendiğin model vs. varsa ya da genel olarak giyim tarzını söylersen ona göre marka önerebilirim.

• Hmm...
Reactions: Auchelius
kral sarkastik mi söyledin pek ayıkamadım ama arkadaşa da dediğim gibi eğer beğendiğin model vs. varsa ya da genel olarak giyim tarzını söylersen ona göre marka önerebilirim.
Sarkastik bir cümle yazmaya çalışmamıştım kusura bakma eğer öyle anlaşıldıysa amacım o değildi, deri ceketten anladığın için giyim tarzı modanada güvenilebilir anlamında yazmıştım o cümleyi o yüzden senin sevip kullandığın markaları sormuştum.

• +1
Reactions: nevaevametheratall and pashanimair

Screenshot 20251003 202631

şuna 1.800 bayıldım kanka nası sence

• +1
Reactions: pashanimair

Yazacağım akşam eyw

• +1
Reactions: Auchelius and pashanimair

SUNİ DERİ BOMBER CEKET - Siyah | ZARA Türkiye / Turkey https://share.google/GfpYoqN7uaHKGiIXF şu tarz güzel gibi ama coloringe Uyar mı bilmiyom koyu sarı kumral saç, pale Olive arası bi skinim

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair and chadmanlet04
SUNİ DERİ BOMBER CEKET - Siyah | ZARA Türkiye / Turkey https://share.google/GfpYoqN7uaHKGiIXF şu tarz güzel gibi ama coloringe Uyar mı bilmiyom koyu sarı kumral saç, pale Olive arası bi skinim
attığın ceket daha minimalistik tarz. bütçene göre aşağıdaki markalara bakabilirsin fiyat listesine göre. fiyat listesi aşağı yukarı

allsaints, daha streetwear odaklı

represent, streetwear tarzı yine ama allsaints'e göre çok daha kaliteli

massimo dutti, bu zaranın daha old money odaklı yan sanayisi, biraz fast fashion kaçıyor ama pahalı parçaları kaliteli

₺₺
acne studios, bu daha experimental dizaynları olan bir marka ama genel profili minimalistik beğendiğin ceket tarzında modeller bulabilirsin

our legacy, bir üsttekine benzer marka ama çok daha minimal dizaynlar, ikisi de isveç markası zaten

apc paris

₺₺₺
saint laurent, deri ceket işinin allahı, hem dizayn hem kullanılan materyal ve kesim olarak ötesi yok

hayırlı alışverişler 🤗

• +1
Reactions: Trenmaxx1
Asla sentetik deri alma

Hakiki deriye paran yetmiyorsa yün kabana yönel o da fena duruyor

• +1
Reactions: Trenmaxx1
attığın ceket daha minimalistik tarz. bütçene göre aşağıdaki markalara bakabilirsin fiyat listesine göre. fiyat listesi aşağı yukarı

allsaints, daha streetwear odaklı

represent, streetwear tarzı yine ama allsaints'e göre çok daha kaliteli

massimo dutti, bu zaranın daha old money odaklı yan sanayisi, biraz fast fashion kaçıyor ama pahalı parçaları kaliteli

₺₺
acne studios, bu daha experimental dizaynları olan bir marka ama genel profili minimalistik beğendiğin ceket tarzında modeller bulabilirsin

our legacy, bir üsttekine benzer marka ama çok daha minimal dizaynlar, ikisi de isveç markası zaten

apc paris

₺₺₺
saint laurent, deri ceket işinin allahı, hem dizayn hem kullanılan materyal ve kesim olarak ötesi yok

hayırlı alışverişler 🤗
Acne falan bulması da zor ulkemizde ama istanbulda bi magaza varmis archive fashion falan satiyor gatekeep yapiyorlar ismini biliyor musun sen

• +1
Reactions: pashanimair and Trenmaxx1
ben sana ananın derisinden tecavüz ettiğim parçayla ceket yaparım onu giyersin bak bedava hemde soğuklarda geldi üşümezsin

Acne falan bulması da zor ulkemizde ama istanbulda bi magaza varmis archive fashion falan satiyor gatekeep yapiyorlar ismini biliyor musun sen
maalesef bilgim yok.

• +1
Reactions: reanrao
temuda güzel modeller ver bakabilirsin