ders

IlI

IlI

vulnerabilities coming from you are my priorities
abi rawdoglayabilen var mı arkadan sarkı fln dinliyom reels fln giriyom dopamin bagımlılıgım beynımı ele gecırdı ztn 45 dkda bi sigaraya da iniyom
5 saat masada otursam 10 dk calısıyom amj

• +1
Reactions: atess, Kayra139, jauscope and 1 other person
abi rawdoglayabilen var mı arkadan sarkı fln dinliyom reels fln giriyom dopamin bagımlılıgım beynımı ele gecırdı ztn 45 dkda bi sigaraya da iniyom
aynisi dopamin reseptorleri fried oldu benimde
muzik aciyom hardstyle caliyo hemen soloq tiklayasim geliyo

• +1
Reactions: atess, Kayra139, flows5991 and 2 others
Bi tek ders konusu içinde değil bence bu yaşanılan ve forumdaki çoğu kişide yaşıyordur bu durumu.

En etkili ve doğru çözüm nedir, biri bu konuda bizleri aydınlatabilirse iyi olurdu.

• +1
Reactions: Kayra139, senualF, IlI and 1 other person
Bi tek ders konusu içinde değil bence bu yaşanılan ve forumdaki çoğu kişide yaşıyordur bu durumu.

En etkili ve doğru çözüm nedir, biri bu konuda bizleri aydınlatabilirse iyi olurdu.
en etkili yöntem beyni uyarcak şeyler kullanmak
ritalin concerta fln yok yanımda kafein kullanıyom uyumamak için ama ders için napcam bilmiyom

• +1
Reactions: Auchelius
en etkili yöntem beyni uyarcak şeyler kullanmak
ritalin concerta fln yok yanımda kafein kullanıyom uyumamak için ama ders için napcam bilmiyom
Bağımlılık yapıcak şeyler dışında çözümler olmalı.

Kafeinde bir yere kadar uzun süreli kullanım yarardan çok zararı var.

Bağımlılık yapıcak şeyler dışında çözümler olmalı.

Kafeinde bir yere kadar uzun süreli kullanım yarardan çok zararı var.
gerçek anlamda dopamin sağlayacak şeyler çözüm olabilir
orgun bile zarar verdiğini düşünmüyorum o kadar
tiktok insta yerine gyme falan gitmeye başlamam lazım üni okuduğum şehirde güzel bi yer bulursam baslıcam
goatis fanları gelip man made ağırlık cartcurt yazmasın sıkerım sonucta real dopamin

• +1
  • JFL
Reactions: jauscope and Auchelius
Öncelikle tiktok istagram ne varsa siliyon shorts kaydırmayı bırakıyorsun ki dopamin reseptörlerin düzelsin de yarramı yeme

askım cok pardon don dustum balkondan dan cok iyi popon

askım cok pardon don dustum balkondan dan cok iyi popon
Screenshot 2025 11 06 07 53 08 968 edit comandroidchrome

Dershanede deneme çözüyom 15 dk sonra beynim amcıklaşıyor girmicem ben sınava falan amk

• +1
Reactions: Kayra139 and Auchelius
ders çalışmak in 2025 JFL

• JFL
Reactions: flows5991

Denilen gibi Ritalin vesaire diye duymuştum o kadar ama bu arkadaş olsa söylerdi @auitistsurvior

• So Sad
Reactions: why not me? and Auchelius
olm yazililara iq yetiyo ama yaziliya odaklanamiyom 40 dk cok uzun obpnin icine ediyom

Yks öneri postu açabilirim minimal çalışmayla ilk 10k yaptım

• +1
Reactions: Trenmaxx1, jauscope, temelyeterliliktest and 3 others
  • +1
Reactions: Auchelius and why not me?
dopamini ödül yap 40dk derse 20dk reels gibi

dopamini ödül yap 40dk derse 20dk reels gibi
Söylemesi kolay, yapması zor.

Bunu yapabilecek olsa zaten böyle bir thread açılmazdı amk.

• +1
Reactions: IlI, why not me? and Serialsuicide
  • +1
Reactions: Ashoimex, Serialsuicide, Trenmaxx1 and 2 others
  • +1
  • Hmm...
Reactions: Serialsuicide and Trenmaxx1
imkani yok saatlerce calismadan 10k yapamazsin
O kadar zor değil la sınav çok calısmayada gerek yok düzenli çalış verimli çalış yeter

• +1
Reactions: Auchelius
Kanka benimde öyleydi önceden 1 saatli müzikle çalışabiliyodum sonra saldım müziksiz deneyeyim ilk 10 dkde battım aq

Yavaş yavaş dikkat süremi arttirdim 15 dk çalışınca salıp 5 dk evde mal mal durdum dinlenme anlamında.süreyi gittikçe arttirdim reelsa falan bakmadım hiç düzeliyor şaka yapmıyorum ama tüm odağını vermeye de calis su iç her zaman benim için baya ise yarıyordu

Arayan soranın yoksa zaten telefona girmek için amacında olmuyo aq kopuyon telefondan pc oynamayı 2 yıl önce bıraktım soloq girmek gibi sorun olmuyo bende

Bir insan bunları düşünüp çıkarım yapabilir kendine evet ama genelde soyleyeyim dedim belki görmediğin bir ayrıntıyı söylemişimdir

normalde sigara kullanmıyorum ama snus almayi dusunuyorum sevmedigim bi dersi calismadan once sizce mantıklı mı beyler beynim stimüle olmadan yaşayamıyorum valla

normalde sigara kullanmıyorum ama snus almayi dusunuyorum sevmedigim bi dersi calismadan once sizce mantıklı mı beyler beynim stimüle olmadan yaşayamıyorum valla
sana fena sövesim geldi mallık bağırttı aq nikotin kadar bok bişey yok
bulaşma hiç senin iyiliğin için diyorum

• +1
Reactions: Auchelius and jauscope
sana fena sövesim geldi mallık bağırttı aq nikotin kadar bok bişey yok
bulaşma hiç senin iyiliğin için diyorum
Sigara ve snus bambaska seyler knk nikotini sigaradan alırsan aynı etkiyi yapmıyor

Users who are viewing this thread

Back