devlet hastanesi

angrybirds

angrybirds

Sma Vurgunu
bu amına kodumun devlet hastanesinde testesteronumuza baktirakiyoz mu kafamiza gore aq sağlik ocağina danişmaya gittim sebepsiz yere bakmayabilirler dedi en erken tarihe 2 hafta oncesinden randevu alman gerekiyor o sıkıntı bide

• JFL
Reactions: dogida
bu amına kodumun devlet hastanesinde testesteronumuza baktirakiyoz mu kafamiza gore aq sağlik ocağina danişmaya gittim sebepsiz yere bakmayabilirler dedi en erken tarihe 2 hafta oncesinden randevu alman gerekiyor o sıkıntı bide
randevu alman gerek devlet için + her doktor bakmıyo yalan söylemen lazım

Knk hastane bos yuksek testosteron pretty genin olsaydi su anda burda gotten yesem su olur muyjm demek yerine karilari meeletiyodun

Knk hastane bos yuksek testosteron pretty genin olsaydi su anda burda gotten yesem su olur muyjm demek yerine karilari meeletiyodun
ne alaka amk yuksek testo = karı olsa gymceller niye var

benden kan almamak icin delirceklerdi ama ben aldırdım bir sekilde

benden kan almamak icin delirceklerdi ama ben aldırdım bir sekilde
endokrinolojiye git bir cesit yalan sık baktırtmaya calıs rahat davranırsan oluyo

k
randevu alman gerek devlet için + her doktor bakmıyo yalan söylemen lazım
anka sağlık ocağına vücut geliştirmeye başladım bazen güçsüz hissediyorum dedim karı zamanla gücün artıcak bence gayet erkeksisin testesteronun yüksektir dedi oraya gidince de bazen eşcinsel hissediyorum mu diyim ne diyim ilk yalan işe yaramadı çunku

b
endokrinolojiye git bir cesit yalan sık baktırtmaya calıs rahat davranırsan oluyo
bu threadi bunun için açtim niye testomuza baktirmak bu kadar zor amk

k

anka sağlık ocağına vücut geliştirmeye başladım bazen güçsüz hissediyorum dedim karı zamanla gücün artıcak bence gayet erkeksisin testesteronun yüksektir dedi oraya gidince de bazen eşcinsel hissediyorum mu diyim ne diyim ilk yalan işe yaramadı çunku
sağlık ocağı sadece hemogram testine bakiyor. ya lablara gidicen ya da devlet hastanesi devlet hastanesine gidersen doktora sikim kalkmıyo veya yarışmaya steroid kullanacağım hormonlarıma baktırmak istiyorum diycen

• Woah
Reactions: angrybirds

Users who are viewing this thread

Back