Devlet İncelleri Avlıyor Ve Org'u terör orgütü listesine aldı

Tornoviaa

Tornoviaa

Bronze
Org ahalisinin dikkatine sunulur.

Sakin inanmayın, sizi bulup ters kelepçe ile tecavüz edecekler

Attachments

• IMG-20250527-WA0017.jpg
    IMG-20250527-WA0017.jpg
    113.9 KB · Views: 0
  • IMG-20250527-WA0018.jpg
    IMG-20250527-WA0018.jpg
    103 KB · Views: 0
Last edited:
  • JFL
  • +1
Reactions: recai iskender, maarda and IlI
kac yasında adamsın oturup bunu mu yazdın aga bide cantheal değil canthal tilt

• So Sad
Reactions: Tornoviaa
kac yasında adamsın oturup bunu mu yazdın aga bide cantheal değil canthal tilt

Ben yazmadım aq, twitterda dönüyor.

Last edited:
  • +1
Reactions: IlI
Ben yazmadım aq, twitterda dönüyor.

hee köylü olduğumdan twitter kullanmıyorum burda ekleşcek 3-5 adam çıkarsa blackpill paylaşan bi hesap acılır gibi

• Hmm...
Reactions: Tornoviaa
hee köylü olduğumdan twitter kullanmıyorum burda ekleşcek 3-5 adam çıkarsa blackpill paylaşan bi hesap acılır gibi
Sıktır et normie mallar ve asalak kadin düşmanı incellerle dolu . Bp de yaymayak ekstra

• +1
Reactions: Ratonnn and IlI
Sıktır et normie mallar ve asalak kadin düşmanı incellerle dolu . Bp de yaymayak ekstra
Twitter da en orospu çocuğu olan kendi kızına hallenen oçlar var

• +1
Reactions: Ashoimex, maarda and Tornoviaa
ya aptal orospu çocuğu bunlar kendilerine bp yaymayı görev bilinci edinmişler bilmiyorlarki millet bunlarla her gün taşşak geçiyor bpnin adını siktiler amk blackpill öyle yayılacak bir şey değil birinin kendi hayatında yaşadığı tecrübelerle araştırarak bulması lazım öyle blackpilled olur bunlar koreli incel türkiyede ascendlemiş onu bp başlığı altında paylaşıp blackpill yaydık kanzi qwweq diye dolaşıyorlar fena kuruldum lavuklara

bu arada herkes ameliyat olsa yine ortalama yükselecek yani bunlar yine elini siktiği ile kalır

• JFL
  • +1
Reactions: yenesy, Tornoviaa and IlI
bu arada herkes ameliyat olsa yine ortalama yükselecek yani bunlar yine elini siktiği ile kalır
kızlarla konuşamıcak kadar high inhib olup da bıçağın altına yatacak kadar low inhib olan 3-5 tane adam var onlar da şuan bu yazdıklarımı okuyor kanka her looksmax blackpill keşfeden ameliyat olmaz öyle

• +1
Reactions: Toyota Corolla
bu arada herkes ameliyat olsa yine ortalama yükselecek yani bunlar yine elini siktiği ile kakalır
oyle bir sey olursa bana yeterli para verin, adamlarimla tum surgery olanlari imha ederiz.

• JFL
Reactions: IlI, Toyota Corolla and yenesy
kızlarla konuşamıcak kadar high inhib olup da bıçağın altına yatacak kadar low inhib olan 3-5 tane adam var onlar da şuan bu yazdıklarımı okuyor kanka her looksmax blackpill keşfeden ameliyat olmaz öyle
bu mallar cimere hardmax bedava olsun yazmış ya ona dedim

• JFL
Reactions: IlI
twitter incelleri ve bpcilerinden nefret ediyorum, bu sebeple priv insta kurmak istemistim, hepsi kendileri ve cevreleri icin tehlike arz eden kadin dusmani gerizekalilar, bak sakasiz soyluyorum bp olup kadinlari erkeklerden biraz daha az insan goren sakasiz gerizekali ve erim, sosyoloji, psikoloji bilmeyen nefret dolu neet gerizekaliardir, bu arkadas 9 facecard sahip olsa bile birsey degismeyecek hayatinda, LOOKS COK ONEMLI VUCUT FILAN COK ONEMLI AMA BAK HARBI DIYORUM 10/6 VE 176 OLDUGUN ZAMAN COKTA ONEMLI DEGIL. onsan sonra baska seyler onemli insanligin gibi, para gibi, nt olman gibi.
forumu kendimi gelistirme amaciyla kullaniyorum, cogu kisi yuzunu paylasiyor aka turkmogger, er enjoyer, furkan biraderim filan, bir yanlis anlasilma ile twitter mahkemesi bu insanlarin bizim SUCSUZ YERE YANLIS ANLASILMA ILE hayatimizi karartabilir.
Eger forumda kadin dusmani ofke dolu bir aptal olursa zaten cok barinamaz dikkat vermeyiz siktir olur gider.
BIZLER COGUMUZ ATATÜRK YOLUNDA GENCLERIZ, HICBIR INSANA VEYA GRUBA OFKE BESLEMIYORUZ.
:chad::chad::feelsez::feelsez:

Org ahalisinin dikkatine sunulur.

Sakin inanmayın, sizi bulup ters kelepçe ile tecavüz edecekler

Ülkenin sorunlari yokmus gibi sizin beles hardmaxxinizla ugrassin he yarram varmi baska istek

• JFL
Reactions: MogEater and ER enjoyer

Users who are viewing this thread

Back