Tornoviaa
Bronze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
kac yasında adamsın oturup bunu mu yazdın aga bide cantheal değil canthal tilt
Ben yazmadım aq, twitterda dönüyor.
Sıktır et normie mallar ve asalak kadin düşmanı incellerle dolu . Bp de yaymayak ekstrahee köylü olduğumdan twitter kullanmıyorum burda ekleşcek 3-5 adam çıkarsa blackpill paylaşan bi hesap acılır gibi
Twitter da en orospu çocuğu olan kendi kızına hallenen oçlar varSıktır et normie mallar ve asalak kadin düşmanı incellerle dolu . Bp de yaymayak ekstra
kızlarla konuşamıcak kadar high inhib olup da bıçağın altına yatacak kadar low inhib olan 3-5 tane adam var onlar da şuan bu yazdıklarımı okuyor kanka her looksmax blackpill keşfeden ameliyat olmaz öylebu arada herkes ameliyat olsa yine ortalama yükselecek yani bunlar yine elini siktiği ile kalır
oyle bir sey olursa bana yeterli para verin, adamlarimla tum surgery olanlari imha ederiz.bu arada herkes ameliyat olsa yine ortalama yükselecek yani bunlar yine elini siktiği ile kakalır
bu mallar cimere hardmax bedava olsun yazmış ya ona dedimkızlarla konuşamıcak kadar high inhib olup da bıçağın altına yatacak kadar low inhib olan 3-5 tane adam var onlar da şuan bu yazdıklarımı okuyor kanka her looksmax blackpill keşfeden ameliyat olmaz öyle
Org ahalisinin dikkatine sunulur.
Sakin inanmayın, sizi bulup ters kelepçe ile tecavüz edecekler