hesaplar_banlı
Iron
değer mi sizce genlerde biraz saç dökülmesi var ama hairlineım gayet iyi ideal boyutta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
olm bilgim yok ki size soruyorum sikko cevaplar yazıcağına adam akıllı birşeyler yazsana amkkaynen kanzi kreatin sac doker protein tozuda sagliksiz...
Kemik için aliyosan bi yarrama yaramazdeğer mi sizce genlerde biraz saç dökülmesi var ama hairlineım gayet iyi ideal boyutta
kemik için alıyordum sağolKemik için aliyosan bi yarrama yaramaz
yüzümü atmıyorum kk sryDmden yüzünü atsana en baba tavsiyeyi benden alirsin burda gercekler yüzüne soylenir
Tavsiyeyi unut o zaman yüz yoksa tavsiye de yokyüzümü atmıyorum kk sry
kanka genetiğinden geriye gitmiştir saç çizgin ve kreatin kaslarda depoluyor suyu bloated görüntü vermez16 yaşindayim 15 yaşinda kreatin kullandim sac çizgimi geriye çekti , ek olarak vücuda su topladiği için yüzünü şişik gösterecek
Genetiğine bağlı eğer kelleşme var ise süreci hızlandırırdeğer mi sizce genlerde biraz saç dökülmesi var ama hairlineım gayet iyi ideal boyutta
genetiğimde var zaten o şartı herkes biliyor ama erken başlatıyor mu başlatıyor ona bakacaksın uzun süredir kullanmıyorum dökülmem yokkanka genetiğinden geriye gitmiştir saç çizgin ve kreatin kaslarda depoluyor suyu bloated görüntü vermez
kemik için alıyorsan kreatin boş