Dibin dibindeymisim

MogEater

MogEater

sub0 to true adam
hayatta looksmaxi sorguladigim donemler oluyo, bu zamanlar arabami satip yada kredi cekip 1-2 ay sonra olacak surgery karsilayacgim, elbette bu karari vermek kolay degil, eskk fotograflara baktim, ve 1 saat once cektigim video, literal sub5 misim, yani dalga gecilecek kadar korkunc ve komik duruyormusum, 0 surgery ile inanilmaz bir gelisim gordum,

sub5 olmamin birxok sebebi var, kotu genetik, kotu aile, agir ilaclar, 4 yil full pc gaming, daha faa agir ilac, hayati yasayamauama filan, ailem hep beni suclu gordu, hayatini yasa filan diye, bana verilen bir hayat yoktu,

artik cok fazla post atmamaya baslayacagim, forumun bana katacagi birsey kalmadi, herseyi biliyorum, maalesef.

buraya postlasam looksmax tt topic olmasi 1 gun surmez, o kadar gelistim, ve sadece hedeflerimin %20 filan tamamladim.

daha iyi olacagim, en iyi olacagim.

• +1
Reactions: xlegend, Misogynist_Maxxer, drakenryuguji and 3 others
az once ilk defa 0.02fin 7 minox ve farkli drug supp level urunlerin oldugu topikal solusyonu hairline uyguladim, bir hikayenin baslangici, 60 yasinda bile kullanacagim bir sey, gunde 1-2 defa duzenli olarak, dis fircalamak gibi diyerek kendimi rahatlatmaya calisiyorum, eger yapmazsam sacim cok hizli dokulecek,

kisa vadeli diger planlar
ise yaramasa bile ( 6-12yo ise yariyo ) skalyoz korsesi gym ve genel kullanim,
bir trapex cok guclu asimetri yapiyor onu fixleme
sanirim orthom yakinda kirik disimi fixlicek, normalde estetik tedavi sonunda oluyor ama fikir vermesi icin prevision yapicaz
looksmax guzel gidiyor.

burayi bir bazen bir gunluk olarak kullandim, bazen arkadas edinmek benim gibi insanlara konusmak icin, hepinize tesekkur ediyorum biraderlerim, burada unutulmayacak birader edindim, looksmax benim icin hicbir zaman bir incel akimi olmadi, looksmax bir hayat edinme felsefesiydi, suan basaramamism oldam bile gecmisin bugune uzandigi zamana bakinca basarinin aslinda gerceklestigini bunun sadece bir zaman meselesi oldugunu anliyorumm

• +1
Reactions: dogu, Misogynist_Maxxer, ascendantwill and 4 others
kendim ve baskalari icin gelmis gecmis en detayli looksmax kitabini yazicam, open source herkes okuyabilir ve katkida bulunabilir, sadece looksmaxxing degil, mindset ve hayat boyutuda

• +1
  • Love it
Reactions: Ashoimex, Atsizz, xlegend and 11 others
Senin adına sevindim hayatında başarılar diliyorum :feelsez:

• +1
Reactions: Kayra139
kendim ve baskalari icin gelmis gecmis en detayli looksmax kitabini yazicam, open source herkes okuyabilir ve katkida bulunabilir, sadece looksmaxxing degil, mindset ve hayat boyutuda
Tahmini ne zaman biter
Bide 0 gatekeep olur mu

• JFL
Reactions: Serialsuicide