MogEater
sub0 to true adam
hayatta looksmaxi sorguladigim donemler oluyo, bu zamanlar arabami satip yada kredi cekip 1-2 ay sonra olacak surgery karsilayacgim, elbette bu karari vermek kolay degil, eskk fotograflara baktim, ve 1 saat once cektigim video, literal sub5 misim, yani dalga gecilecek kadar korkunc ve komik duruyormusum, 0 surgery ile inanilmaz bir gelisim gordum,
sub5 olmamin birxok sebebi var, kotu genetik, kotu aile, agir ilaclar, 4 yil full pc gaming, daha faa agir ilac, hayati yasayamauama filan, ailem hep beni suclu gordu, hayatini yasa filan diye, bana verilen bir hayat yoktu,
artik cok fazla post atmamaya baslayacagim, forumun bana katacagi birsey kalmadi, herseyi biliyorum, maalesef.
buraya postlasam looksmax tt topic olmasi 1 gun surmez, o kadar gelistim, ve sadece hedeflerimin %20 filan tamamladim.
daha iyi olacagim, en iyi olacagim.
sub5 olmamin birxok sebebi var, kotu genetik, kotu aile, agir ilaclar, 4 yil full pc gaming, daha faa agir ilac, hayati yasayamauama filan, ailem hep beni suclu gordu, hayatini yasa filan diye, bana verilen bir hayat yoktu,
artik cok fazla post atmamaya baslayacagim, forumun bana katacagi birsey kalmadi, herseyi biliyorum, maalesef.
buraya postlasam looksmax tt topic olmasi 1 gun surmez, o kadar gelistim, ve sadece hedeflerimin %20 filan tamamladim.
daha iyi olacagim, en iyi olacagim.