dihmaxxing

lopaks41

lopaks41

Bronze
yok boy yok yüz, sikiniz ortalamadan küçükse kinda over :lul:
dihmaxxlamak lazım

• +1
Reactions: IlI
dihmaxxlamak lazım
ben ilk doğduğumda bende teşhisli makro penis vardı sıfır şaka doktorlar harbiden anneme bunu belirtmiş benım pandemiye kadar olan androjen değerlerim çok yüksekti ki buna bende olan kistinde etkisi var.Çok erken cinselliği tanıdım çok erken cinsel deneyimler yaşadım(cok kücükken) ona rağmen bunca üstün hormonum varken bile suanki penisim ortalama bandında her boku yaptım yine büyütemedim aq hormonlar cope herşey genetik

• +1
Reactions: ayisiken and IlI
ben ilk doğduğumda bende teşhisli makro penis vardı sıfır şaka doktorlar harbiden anneme bunu belirtmiş benım pandemiye kadar olan androjen değerlerim çok yüksekti ki buna bende olan kistinde etkisi var.Çok erken cinselliği tanıdım çok erken cinsel deneyimler yaşadım(cok kücükken) ona rağmen bunca üstün hormonum varken bile suanki penisim ortalama bandında her boku yaptım yine büyütemedim aq hormonlar cope herşey genetik
erken büyüme genelde iyi değil diye biliyorum erken ergenlik gibi daha erken bitiyor sonra çünkü

• +1
Reactions: IlI and Kayra139
erken büyüme genelde iyi değil diye biliyorum erken ergenlik gibi daha erken bitiyor sonra çünkü
aynen öyle ve sorun su benim erken büyümem ilk doğduğumdan ergenlik başına kadardı yani 0 11 arası ondan sonrada 2 3 dcm attıu

• +1
Reactions: IlI
dihmaxxlamak lazım
en gereksiz şeylerden biri o seviyeye kadar geldikten sonra boyunun çok önemi kalmıyo ztn diğer özelliklerin yetersizse düşünmek saçma

• +1
Reactions: ayisiken
dihmaxxlamak lazım
Kanka 8 9 cm değilse cok da sıkıntı olacak bir konu degğil gibi
Bir de dil var parmak var adam olan sadece bunlarla da iş yapar

Sikinşz kücükse dil ve parmak kullanmayı ögrenin tecrübesizseniz REHBER HAZIRLAYACAĞIM

• Love it
  • Hmm...
  • JFL
Reactions: Auchelius, yenesy and Kayra139
dil bir tek bana mı iğrenç geliyor aq
Kanka kız temiz değildir, temiz olsa got deligini bile yalarsın eger duzenli yaptogınız biri varsa uyar tatli bir dil ile

• +1
Reactions: szolliontaraelis
Kanka kız temiz değildir, temiz olsa got deligini bile yalarsın eger duzenli yaptogınız biri varsa uyar tatli bir dil ile
Usta sen tw timelerdan gelen eleman değilmisin amk nasıl biliyon

Usta sen tw timelerdan gelen eleman değilmisin amk nasıl biliyon
Fakecelim kanka ben lavuklara realimi atip sildim hesabı buraua geldim de tekrar açtım dün seviyom cocukları

Sikinşz kücükse dil ve parmak kullanmayı ögrenin tecrübesizseniz REHBER HAZIRLAYACAĞIM
Sana gerek yok dostum zamaninda ogrepilled sikis guide hazırlamıstı (y)

• +1
  • JFL
  • Love it
Reactions: cakdripa, GokcekVederson, orhanhic and 1 other person
Sana gerek yok dostum zamaninda ogrepilled sikis guide hazırlamıstı (y)
o bence garip bir tirad olm kızı sadece elleyerek parmaklayarak boşalt sikme hiç diyo aq

• +1
Reactions: orhanhic
7k dolar kazan ameliyat ol. Youtubedan doğukan sökmeni arat

flood degil mi o amk
Flood zaten çocuk 16 yaşında 2 haftada ltnden htn oluyor ama seks ustasi ölü annesine falan sövüyor garip bi cocuk

• +1
Reactions: orhanhic
Flood zaten çocuk 16 yaşında 2 haftada ltnden htn oluyor ama seks ustasi ölü annesine falan sövüyor garip bi cocuk
hakediyo annem falsn diyodu
ltnden htn olma olayini bilmiyom

benim parmak ile dil kocaman :lul:

• JFL
Reactions: GokcekVederson