lopaks41
Bronze
yok boy yok yüz, sikiniz ortalamadan küçükse kinda over 
dihmaxxlamak lazım
dihmaxxlamak lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ben ilk doğduğumda bende teşhisli makro penis vardı sıfır şaka doktorlar harbiden anneme bunu belirtmiş benım pandemiye kadar olan androjen değerlerim çok yüksekti ki buna bende olan kistinde etkisi var.Çok erken cinselliği tanıdım çok erken cinsel deneyimler yaşadım(cok kücükken) ona rağmen bunca üstün hormonum varken bile suanki penisim ortalama bandında her boku yaptım yine büyütemedim aq hormonlar cope herşey genetikyok boy yok yüz, sikiniz ortalamadan küçükse kinda over
dihmaxxlamak lazım
erken büyüme genelde iyi değil diye biliyorum erken ergenlik gibi daha erken bitiyor sonra çünküben ilk doğduğumda bende teşhisli makro penis vardı sıfır şaka doktorlar harbiden anneme bunu belirtmiş benım pandemiye kadar olan androjen değerlerim çok yüksekti ki buna bende olan kistinde etkisi var.Çok erken cinselliği tanıdım çok erken cinsel deneyimler yaşadım(cok kücükken) ona rağmen bunca üstün hormonum varken bile suanki penisim ortalama bandında her boku yaptım yine büyütemedim aq hormonlar cope herşey genetik
aynen öyle ve sorun su benim erken büyümem ilk doğduğumdan ergenlik başına kadardı yani 0 11 arası ondan sonrada 2 3 dcm attıuerken büyüme genelde iyi değil diye biliyorum erken ergenlik gibi daha erken bitiyor sonra çünkü
en gereksiz şeylerden biri o seviyeye kadar geldikten sonra boyunun çok önemi kalmıyo ztn diğer özelliklerin yetersizse düşünmek saçmayok boy yok yüz, sikiniz ortalamadan küçükse kinda over
dihmaxxlamak lazım
Kanka 8 9 cm değilse cok da sıkıntı olacak bir konu degğil gibiyok boy yok yüz, sikiniz ortalamadan küçükse kinda over
dihmaxxlamak lazım
dil bir tek bana mı iğrenç geliyor aqSikinşz kücükse dil ve parmak kullanmayı ögrenin tecrübesizseniz REHBER HAZIRLAYACAĞIM
Kanka kız temiz değildir, temiz olsa got deligini bile yalarsın eger duzenli yaptogınız biri varsa uyar tatli bir dil iledil bir tek bana mı iğrenç geliyor aq
Usta sen tw timelerdan gelen eleman değilmisin amk nasıl biliyonKanka kız temiz değildir, temiz olsa got deligini bile yalarsın eger duzenli yaptogınız biri varsa uyar tatli bir dil ile
Fakecelim kanka ben lavuklara realimi atip sildim hesabı buraua geldim de tekrar açtım dün seviyom cocuklarıUsta sen tw timelerdan gelen eleman değilmisin amk nasıl biliyon
Sana gerek yok dostum zamaninda ogrepilled sikis guide hazırlamıstıKanka 8 9 cm değilse cok da sıkıntı olacak bir konu degğil gibi
Bir de dil var parmak var adam olan sadece bunlarla da iş yapar
Sikinşz kücükse dil ve parmak kullanmayı ögrenin tecrübesizseniz REHBER HAZIRLAYACAĞIM
o bence garip bir tirad olm kızı sadece elleyerek parmaklayarak boşalt sikme hiç diyo aqSana gerek yok dostum zamaninda ogrepilled sikis guide hazırlamıstı![]()
flood degil mi o amko bence garip bir tirad olm kızı sadece elleyerek parmaklayarak boşalt sikme hiç diyo aq
HarikaSana gerek yok dostum zamaninda ogrepilled sikis guide hazırlamıstı![]()
Flood zaten çocuk 16 yaşında 2 haftada ltnden htn oluyor ama seks ustasi ölü annesine falan sövüyor garip bi cocukflood degil mi o amk
Fakecell reportçok erken cinsel deneyimler
hakediyo annem falsn diyoduFlood zaten çocuk 16 yaşında 2 haftada ltnden htn oluyor ama seks ustasi ölü annesine falan sövüyor garip bi cocuk
benim parmak ile dil kocamanKanka 8 9 cm değilse cok da sıkıntı olacak bir konu degğil gibi
Bir de dil var parmak var adam olan sadece bunlarla da iş yapar
Sikinşz kücükse dil ve parmak kullanmayı ögrenin tecrübesizseniz REHBER HAZIRLAYACAĞIM