Dini bir inancınız var mı ?

A

ascendantwill

Gold
Eğer dini bir inancınız yoksa İslam veya herhangi bir diğer dini niye red ediyorsunuz? Ateist misiniz, yoksa tanrının varlığını kabul ediyor dinleri mi red ediyorsunuz tartışalım?

• Hmm...
  • +1
Reactions: Kayra139, ayisiken and pashanimair
Islami red ediyorum ve dinlerin de saçmalık oldugunu dusunuyorum

• JFL
  • +1
Reactions: whoishe and pashanimair
Islami red ediyorum ve dinlerin de saçmalık oldugunu dusunuyorum
İslami red ediyor olmandaki ana gerekçe neydi? Kuran-ı Kerimi okudun mu türkçe mealinden bahsetmiyorum, diğer dinlerin saçmalık olduğunu düşündüren sebep neydi?

• +1
Reactions: Kayra139 and pashanimair
Dinim olsandi burda olmazdım (sorry for shit Turkish)

• +1
Reactions: pashanimair
  • +1
Reactions: pashanimair and MogsGymMaxx
  • +1
Reactions: pashanimair and ayisiken
Dinlerin hepsi yalan fakat yaratıcı varsa bile şuan için bilemeyiz

• JFL
Reactions: whoishe
Çünkü “Allah” onları gözünde perfect yaptı
Biraz İngilizce kullanarak anlatırsan daha iyi anlarım direk çeviri kullanmak yerine

• +1
Reactions: Kayra139
Biraz İngilizce kullanarak anlatırsan daha iyi anlarım direk çeviri kullanmak yerine
allah herşeyi kusursuz yaratmıştır diyo o zaman looksmaxing boşa çıkıyor niye inanayım diyor

allah herşeyi kusursuz yaratmıştır diyo o zaman looksmaxing boşa çıkıyor niye inanayım diyor
Şimdi kusur olmadan kusursuzluk olmaz kavramsal olarak bir de kusursuz olmayı neden dış güzelliğe bağlı kılıyorsun genelde bu insanların perspektifinden bakınca öyle
Ayrı olarak niye direk suçu tanrıya atıyorsun ilk yaratılan insanlar belkide tamamıyla kusursuzdu ancak sen sayamayacağım kadar sonraki nesline çocuğusun suçu atalarından arayabilirsin mesela doğru evlenme yaşı 15 , veya ataların yapmaları gerekeni yapmamış hatalara düşmüş insanlarda olabilir hatta suç senin ta kendinde biler olabilir sen doğduğundan beri bu duruma gelene kadar bu durumdan daha iyi olmak için ne gibi bir çaba sarf ettin ki

• +1
Reactions: Serialsuicide and whoishe
İslama inanıyorum zoruna giden varsa borusuna sokayım

• Love it
  • +1
Reactions: orco. and Kayra139
Şimdi kusur olmadan kusursuzluk olmaz kavramsal olarak bir de kusursuz olmayı neden dış güzelliğe bağlı kılıyorsun genelde bu insanların perspektifinden bakınca öyle
Ayrı olarak niye direk suçu tanrıya atıyorsun ilk yaratılan insanlar belkide tamamıyla kusursuzdu ancak sen sayamayacağım kadar sonraki nesline çocuğusun suçu atalarından arayabilirsin mesela doğru evlenme yaşı 15 , veya ataların yapmaları gerekeni yapmamış hatalara düşmüş insanlarda olabilir hatta suç senin ta kendinde biler olabilir sen doğduğundan beri bu duruma gelene kadar bu durumdan daha iyi olmak için ne gibi bir çaba sarf ettin ki
anlamadım şimdi 15 yaşındaki kızı rapeleyip evlenebiliyomuyum

anlamadım şimdi 15 yaşındaki kızı rapeleyip evlenebiliyomuyum
Yani toplumun normlarını var saymazsak biyolojik evlenme yaşı ortalama 15 en kaliteli spremler o zaman doğacak çocukta en sağlıklı o zaman doğuyor rapelersen bu suç bu kadar

• JFL
Reactions: Serialsuicide
insan elinden çıktuğu bariz belli
Neresi belli hangi kanıtlara sahipsinde insan elinden çıktığını iddia ediyorsun?

• +1
Reactions: whoishe
Yani toplumun normlarını var saymazsak biyolojik evlenme yaşı ortalama 15 en kaliteli spremler o zaman doğacak çocukta en sağlıklı o zaman doğuyor rapelersen bu suç bu kadar
yapma be en kaliteli spermlerim kanalizasyona gitti desene:cry:

diyanet bakanları rapeliyo hamilede bırakıyo amk onlara suç işlemiyo ama:lul:

İslam'a inanıyorum farzları da yerine getiriyorum

• +1
  • Love it
Reactions: whoishe and booblover45
diyanet bakanları rapeliyo hamilede bırakıyo amk onlara suç işlemiyo ama:lul:
Adalet sisteminin olmayışından, eski çağlarda kabilelerde kuralları kimler belirlerdi güçlü olanlar kimler onları değiştirirdi güçlü olanlar kimler onları yıkardı güçlü olanlar eskiden bu fiziksel güçtü şimdi başka bir şekilde ama yine güçlü olanlar kanunları yok sayabiliyor ayrı olarak bir inanın yaptığı dinle ilişkilendirilemez dinde emredilmediği sürece

• +1
Reactions: Serialsuicide