dini inancınız ney?

turcoman

turcoman

Banned
ben kendimi deist olarak tanımlıyorum ve yaratıcılarımızın baska bir evrende yaşayan aşırı derecede gelişmiş 'uzaylıların' oldugunu dusunuyorum. lisedeyken çok fazla varoluş sancısı yaşadım ve kendimi şu anda inandığım şeye alıştırdım bugun ise yılmaz bir bekcisiyim. bizler birer fare gibi denekleriz, tanrılarımız veya tanrımız bizleri deneylerinde kullanıyorlar

• +1
Reactions: htn666 and Xavier
David Gandy

• +1
  • JFL
Reactions: htn666, MogEater and Xavier
Apoteist
IMG 1320

• JFL
  • Ugh..
Reactions: halatmaxxing, cakdripa and htn666
Ben ateist agnostisizim e inaniyorum kanka. Tanriya inanmam ama onun yoklugunu isbatlayamam. Ayni zamanda kimse de varligini/yoklugunu isbatlayamaz. Eskiden cok seyler denedim. Spiritualizm ve dinler konusunda bilgim var. Ama hepsi cope seyler.

ben kendimi deist olarak tanımlıyorum ve yaratıcılarımızın baska bir evrende yaşayan aşırı derecede gelişmiş 'uzaylıların' oldugunu dusunuyorum. lisedeyken çok fazla varoluş sancısı yaşadım ve kendimi şu anda inandığım şeye alıştırdım bugun ise yılmaz bir bekcisiyim. bizler birer fare gibi denekleriz, tanrılarımız veya tanrımız bizleri deneylerinde kullanıyorlar
Amk ne ara 377 post attın

• +1
Reactions: htn666
Evet bende dün sordum post ne dedi
dünmü 1 saat once sordun amk bu nası zaman algısı qaqa beynin curumus amınakoyum

• JFL
Amk ne ara 377 post attın
sıkılıyım oglum arkadas yok 3 yıldır kımseyle sohbet etmıyom ıcımde bırıktı zaten hesabı sılıcem cancelldeigim icin zamanını beklıyom

• +1
Ben ateist agnostisizim e inaniyorum kanka. Tanriya inanmam ama onun yoklugunu isbatlayamam. Ayni zamanda kimse de varligini/yoklugunu isbatlayamaz. Eskiden cok seyler denedim. Spiritualizm ve dinler konusunda bilgim var. Ama hepsi cope seyler.
o güçlü agnostik olmasın amınakoyim

1749491056391

KUŞKUSUZ BEN MÜSLÜMANLARDANIM

• +1
  • Love it
Reactions: Furkan Sarıkaya, Zodiac and Deleted member 151531

Users who are viewing this thread

Back