dis macunu

orhanhic

orhanhic

Shitposter
hergun 4 5 kere espresso iciyom amina koyuyo dislerin elimden geldigince her seferinde dislerimi suyla fircaliyom da ekstra bi dis macunu onerisi olan varsa iyi olur
trendyoldan yesil beyaz paketli bisey kullaniyom su anda sozde beyazlaticili

Middle East Logo GIF by xponentialdesign

• Ugh..
  • +1
Reactions: recai iskender and jackreacher52
hergun 4 5 kere espresso iciyom amina koyuyo dislerin elimden geldigince her seferinde dislerimi suyla fircaliyom da ekstra bi dis macunu onerisi olan varsa iyi olur
%3 oksijenli su al 1:1 suyla seyrelt dişlerinde gezdir sakın yutma haftada 3 kere falan yap

• +1
  • JFL
Reactions: orhanhic and jackreacher52
sana ne oluyor yarram
allahin buyuk nimetlerinden niye yaratlanmiyim amk
iciyosun uykun gidjyo enerjin yerine geliyo keyfin yerine geliyo

BIDE REP ATARSANIZ SUPRR OLUR HERKESE ATTIM AMK IYI GUNLER

• +1
Reactions: Skull Knight and jackreacher52
%3 oksijenli su al 1:1 suyla seyrelt dişlerinde gezdir sakın yutma haftada 3 kere falan yap
karbonat surmek gibi salakca bisey degil bu dimi dis minesine falan zarari dokunur mu dislerim zaten hassas sicaga soguga cok duyarli

• JFL
  • +1
Reactions: Skull Knight and jackreacher52
allahin buyuk nimetlerinden niye yaratlanmiyim amk
iciyosun uykun gidjyo enerjin yerine geliyo keyfin yerine geliyo

BIDE REP ATARSANIZ SUPRR OLUR HERKESE ATTIM AMK IYI GUNLER
içme gardeşim içme zehir

• So Sad
Reactions: orhanhic
karbonat surmek gibi salakca bisey degil bu dimi dis minesine falan zarari dokunur mu dislerim zaten hassas sicaga soguga cok duyarli
hydrogene peroxide güvenli ama dişlerin hassassa sorun çıkarabilir

• +1
Marvis
Crest

• +1
Diş macunları arasında bi fark yok ak elektrikli diş fırçası al günde 2 kez fırçala ben filtre kahve kola her siki tüketiyom bembeyaz yine de

• +1
Marvis
Crest
marvis smoker edition kullanmaya başladım diş etim çekildi aq fena yanıyor yanlış fırçaladım heralde

• +1
  • JFL
Reactions: Peter Steele, orhanhic and jackreacher52
Diş macunları arasında bi fark yok ak elektrikli diş fırçası al günde 2 kez fırçala ben filtre kahve kola her siki tüketiyom bembeyaz yine de
diş macunları arasında tabikide fark var florür farkı flörür fazla olması dişi beyazlatır ama çok zararlı flörür olmayıp karbon olanlar var onlarda beyazlatıyo ama flörür kadar olmaz

• +1
marvis smoker edition kullanmaya başladım diş etim çekildi aq fena yanıyor yanlış fırçaladım heralde
dis etinin tersi yonunde mi fircaliyon
paradontax kullan bi sure yada ikisini birden kullan
sigara iciyon mu yoksa oylesine mi aldin bi sebebi var mi smokers edition almanin

dis etinin tersi yonunde mi fircaliyon
paradontax kullan bi sure yada ikisini birden kullan
sigara iciyon mu yoksa oylesine mi aldin bi sebebi var mi smokers edition almanin
en etkilisi smokers edition dediler ondan onu aldım bence sende onu al çunku sigarayla kahvenin yaptiği diş kiri aynı bende çok çay içiyom

• +1
Beyazlatma islemi yaptir cok pahali bisi degul yilda 1 yaptiriyon 2.5 k falan

aq ben sigara iciom ama disim bembeyaz islem yaptirmadan oncede oyleydi

sigarayi biraktim tam 3 (uc) hafta oldu icmiyorum

Users who are viewing this thread

Back