Diş Mevzusu

orbitalover

orbitalover

Fraud İt Until You Make İt
Beyler dişim yarrağı yedi sub3 dış genetigim olduğu için siksik anca çürüyor iltihaplanıyor vs (günde 2-3 kere fırçalarım) Şuanda Yine Diş Ağrısı Sancısının içindeyim dolorex 50lik atıyorum 8 saate 1 ama 3-4 saat etki ardından yarrağı yiyorum doktor antibiyotik verdi 3 gün içinde iltihap bittiğinde geri gel çekelim dişi dedi kendimi sikcem hem diş çekilcek çektirmezsemde şuan acıdan ölüyorum hayatım mahvoldu 195 85kg adamı 2gr iltihap sikip attı mk yerimden kalkamıyorum uyuyamıyorum. Allah rızası için bilgisi olanlar yardım etsin yoksa acıdan ropelicam yakında

• JFL
  • +1
Reactions: htn666 and Aven
iltihaptan gecicek antibiyotik ile sonra cektirme

• +1
Reactions: htn666 and orbitalover
iltihaptan gecicek antibiyotik ile sonra cektirme
Çektiriyim anlamında mi çektirme yoksa dişini çektirme anlamında mi

• +1
Reactions: htn666
cektiriyorsan kemik tozu kullanmasini ve oradaki kemigi doldurmasini soyle, ama cektirmemek en dogrusu

• +1
Reactions: htn666 and orbitalover
cektiriyorsan kemik tozu kullanmasini ve oradaki kemigi doldurmasini soyle, ama cektirmemek en dogrusu
Kanal tedavisini revize yapmasını isticem yapar diye umuyorum bende hiç dış çektirmekten haz almam

Kanal tedavisini revize yapmasını isticem yapar diye umuyorum bende hiç dış çektirmekten haz almam
en mantıklısı, asla diş çektirmemeye çalış

• +1
Reactions: orbitalover
Maxilla ne durumda aga. Yoksa sadece dişler mi kötü

• +1
Reactions: orbitalover
Maxilla ne durumda aga. Yoksa sadece dişler mi kötü
Aga diş yerlesimi çok sıkıntı değil sağlamlık olarak çok kötü. Maksilla ne iyi ne kötü arada.

Users who are viewing this thread

Back