dişimi çekiyorlar amkkk

yadih

yadih

Iron
discideyim diş teli için sol üst premolarlardan birini çekecekler şimdi @MogEater in dediği gibi oldu yer açmak için kolay yoldan yapıyorlar. çok etkiler mi yüzümü gpt diş telinden sonra asimetriye yol açabilir diyor napsam kacsammi

• +1
  • JFL
Reactions: Auchelius and Сигма Бой
Copesan tech talk turkestan cockroach e1527281053566

• JFL
Reactions: Zodiac
Bacandan girip ananı öldüreceğim
forumda ne zaman saldiriya ugrasak oncu birlik olarak bu birader ilk dakikada beliriyo, baska bi threadde goremiyorum sadece oncu birlik olarak var, O7

• JFL
Reactions: Zodiac, cakdripa, Ashoimex and 7 others
discideyim diş teli için sol üst premolarlardan birini çekecekler şimdi @MogEater in dediği gibi oldu yer açmak için kolay yoldan yapıyorlar. çok etkiler mi yüzümü gpt diş telinden sonra asimetriye yol açabilir diyor napsam kacsammi
diş köklerine zarar gelmezse sıkıntı yaratmıyorum sanırsamda genede dişerini çektirme heleki hayla yüzün gelişmekte ise, ne kadar doğru bilmiyorum ama diş kökü çekildiğinde yüzde kemik erimesi oluyor.

• +1
Reactions: yadih
bide ust amk, asla, cooook rahat expander ile acabilirler olmazsa o zaman cekerler

forumda ne zaman saldiriya ugrasak oncu birlik olarak bu birader ilk dakikada beliriyo, baska bi threadde goremiyorum sadece oncu birlik olarak var, O7
lan ben gormusum bu postu cevap yazmamisim amk

Users who are viewing this thread

Back