Diss battle

D

Deleted member 79837

Gold
Kavga istiyom cortisol çok düşürdüm denkleşsin diye kavga lazım.

Bana karşı kullanabilcek laflar:
  • Boy 163,5
  • Diyabet
  • Cölyak
  • 1 ay Erken dogum patladıktan 31 saat sonra hapla geldik dünyaya: biraz özürlü doğum (frontal bossing, bowed legs) rickets olabilir ama doktorlar demedi yani aslında sağlıklı doğmusuz kağıtda
  • Arada sırada kafasına göre alta zıplayan tiroid
  • Skolyoz
  • Malabsorbsyon
  • Family guy ve south park kadın karakterlerine otuzbir cekmeyi düşündüğm oldu daha yapmadım ama

anan seni sıctıgına pisman olmusur

• +1
Reactions: Deleted member 93990 and Deleted member 70692
Bu ne amk gavata bak :lul::lul: ben bunları daha sikime otuzbir update’i gelmeden diyodum
laf sokma gibi bir amaçla söylemedim. verdiğin infoları okudum ve tüm dürüstlüğümle bunu söyledim

• +1
Reactions: Deleted member 93990 and Deleted member 70692
laf sokma gibi bir amaçla söylemedim. verdiğin infoları okudum ve tüm dürüstlüğümle bunu söyledim
Oha amk harbiden üzüldüm. Neyseki faceden seni ananın amına kadar mogladımı eminim. Hgh LL den sonra ananıda ablanıda da sikecem cok hevesliyim

• So Sad
Reactions: zygomaticdisability
Oha amk harbiden üzüldüm. Neyseki faceden seni ananın amına kadar mogladımı eminim. Hgh LL den sonra ananıda ablanıda da sikecem cok hevesliyim
yazık amınakoyim :lul:

• +1
Reactions: Deleted member 93990

• JFL
Reactions: Deleted member 79837
yazık amınakoyim :lul:
Bana yazık zaten

Senin aynı isminle rate yollayan biri görmüştüm senmisin bilmem ama sensen senin yüzün icin hıc bir LL yok kanki bunu unutma

• So Sad
rate yollamadım subhuman akıl saglıgını kaybetti

• Boy 163,5
  • Diyabet
  • Cölyak
  • 1 ay Erken dogum patladıktan 31 saat sonra hapla geldik dünyaya: biraz özürlü doğum (frontal bossing, bowed legs) rickets olabilir ama doktorlar demedi yani aslında sağlıklı doğmusuz kağıtda
  • Skolyoz
  • Malabsorbsyon
  • Family guy ve south park kadın karakterlerine otuzbir cekmeyi düşündüğm oldu daha yapmadım ama
Allahini sikeyim

• +1
Bana yazık zaten

Senin aynı isminle rate yollayan biri görmüştüm senmisin bilmem ama sensen senin yüzün icin hıc bir LL yok kanki bunu unutma
bu eleman cok yakısıklı biri herkes bilmez babayı

• Love it
Bana yazık zaten

O adam bizim filozoftu kendisi değil

• So Sad
yapalım mog battle istersen 100 de yüz eminim babanın kücük tassakklarına kadar mogluyom senin yüzünü
Sen bu dünya uzerinde kimseyi moglayamiyorsun seni orospu evladi yerden bitme. O yamuk vucudunu tek yumrukla 45 dereceye getirirler dikkat et

Sen bu dünya uzerinde kimseyi moglayamiyorsun seni orospu evladi yerden bitme. O yamuk vucudunu tek yumrukla 45 dereceye getirirler dikkat et
Cok korkdum harbiden dikkat edicem artık sorry abi itisover77

ağzını bi temisle dolmuştur sonra yıne yallarsın annesini siktimin oc ltni seni

• So Sad
Cok korkdum harbiden dikkat edicem artık sorry abi itisover77

ağzını bi temisle dolmuştur sonra yıne yallarsın annesini siktimin oc ltni seni
Dnrd kys

• JFL

• Boy 163,5
  • Diyabet
  • Cölyak
  • Skolyoz
  • Malabsorbsyon
insanmısın sen aq cocuuu kapsam dışı genetika nomali oç

• JFL
insanmısın sen aq cocuuu kapsam dışı genetika nomali oç
yüzüm yinede seninkinden daha iyi :p:p:p:ROFLMAO: tek burda olma nedenim boy oda hgh+LL sayesinde cözülcek ama sen hep ltn kalacaksın kankişom

yüzüm yinede seninkinden daha iyi :p:p:p:ROFLMAO: tek burda olma nedenim boy oda hgh+LL sayesinde cözülcek ama sen hep ltn kalacaksın kankişom
Şu şekil deluzyonel olacaksin

Yüzümüzü yolliyalım dıyom hala deluzyonelmisin diyon :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Yolliyalım işte korkuyon mu kanki
Tamam

Al benimki bu simdi yolla kendininkini

Last edited:
  • JFL
Video yolla videoda dora senin götünü sikim de aynısını bende yapcam

Video yolla videoda dora senin götünü sikim de aynısını bende yapcam
Orgdaki tüm kullanıcılari doxxladim 3 dakkada amg

• JFL
Orgdaki tüm kullanıcılari doxxladim 3 dakkada amg
Inancaz sanıyo bide oc :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Low ıq adamı bile kandıramadın

İstersen forumda dürüst biri varsa discord calla falan girek o ikimizide ratelesin en sevdigim ltn’im benım

Inancaz sanıyo bide oc :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Low ıq adamı bile kandıramadın

İstersen forumda dürüst biri varsa discord calla falan girek o ikimizide ratelesin en sevdigim ltn’im benım
calla niye giriyonuz la thread altına foto atın işte

ben rateden cok anlamam da güvenilirim kk
Ltn lerden rate almam kanki sen gibi low iq oç ların callarına özürlü manlet adam bile gelmez

Ltn lerden rate almam kanki sen gibi low iq oç ların callarına özürlü manlet adam bile gelmez
infaz odasına gel kk kotu bir sey yapan oevladi

calla niye giriyonuz la thread altına foto atın işte
Bu foruma yüzümü atmam amk yazdığım seylere bak güvendiğm birinin discorda calla gelirim tek tek beni rateler geri cıkarım

Bu foruma yüzümü atmam amk yazdığım seylere bak güvendiğm birinin discorda calla gelirim tek tek beni rateler geri cıkarım
kk ikinizde umaxa kendinizi rateletin sonuclari atin kk

o da doğru amk :lul:

o da doğru amk :lul:
yaw kk burası zaten güvenilir degil internet herkes goruyor bizim dcde infaz odasına gelsin tek tek arkadasımla puanlayalım

yaw kk burası zaten güvenilir degil internet herkes goruyor bizim dcde infaz odasına gelsin tek tek arkadasımla puanlayalım
perm vercem gelin video kaydi alan oevladi kk

kk ikinizde umaxa kendinizi rateletin sonuclari atin kk
Umax diyo ya bu bendende low iq cıkdı amk (tabi şaka olarak demiyosan cünkü gercekden umaxa ınananın ben götüne zımpara sokim)

Umax diyo ya bu bendende low iq cıkdı amk (tabi şaka olarak demiyosan cünkü gercekden umaxa ınananın ben götüne zımpara sokim)
bana 96 potential verdi kk premium mod apk indirdim saka lan saka facetime gel kk

yuzun nasi kanka bunch hahstaliga gore

Yüzüm iyi her sene yeni hastalık geliyor ama yaşarsam LL yapacam
kk intihar etmemek için beynin seni kandiriyor kk

• JFL

Users who are viewing this thread

Back