epigenic
Spread Love
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
sagol bro daha mi iyi daha mi kotu sencecok da kotu olmamis la
mirin eyeshape btw
bence kesinlikle daha iyisagol bro daha mi iyi daha mi kotu sence
bence kesinlikle daha iyisagol bro daha mi iyi daha mi kotu sence
gozumun sismesine degdi sanirim oneriyorum herkesebence kesinlikle daha iyi
BARANPSLView attachment 4806412View attachment 4806413 gözümü hic cekistirmiyom bu arada fotoda oyle yapiyomusum gibi gorunuyo olabilir 0 fraud ve gecen yasanan faciadan sonra hala sag goz kapagim biraz sis ondan daha nct gorunuyo normalde daha iyi
yakalandik sen kimsin amk bide bi insani eye areasindan nasi tanimis olabilirsin amkBARANPSL
aliskanlikKardes sen niye squirtliyosun benim gibi
hangi markanın bu
View attachment 4806412View attachment 4806413 gözümü hic cekistirmiyom bu arada fotoda oyle yapiyomusum gibi gorunuyo olabilir 0 fraud ve gecen yasanan faciadan sonra hala sag goz kapagim biraz sis ondan daha nct gorunuyo normalde daha iyi
curl yap gozun daha asagi gibi duruyoView attachment 4806848
kirpij mirbij yok
gozunu cekistirmiyon ama elini oyle yuze atinca illa ister istemez biraz kayiyo ve o bile baya etkili yanlis anlama bisi demiyomView attachment 4806412View attachment 4806413 gözümü hic cekistirmiyom bu arada fotoda oyle yapiyomusum gibi gorunuyo olabilir 0 fraud ve gecen yasanan faciadan sonra hala sag goz kapagim biraz sis ondan daha nct gorunuyo normalde daha iyi
canthusları kesıyonmuView attachment 4806412View attachment 4806413 gözümü hic cekistirmiyom bu arada fotoda oyle yapiyomusum gibi gorunuyo olabilir 0 fraud ve gecen yasanan faciadan sonra hala sag goz kapagim biraz sis ondan daha nct gorunuyo normalde daha iyi
mirinView attachment 4806412View attachment 4806413 gözümü hic cekistirmiyom bu arada fotoda oyle yapiyomusum gibi gorunuyo olabilir 0 fraud ve gecen yasanan faciadan sonra hala sag goz kapagim biraz sis ondan daha nct gorunuyo normalde daha iyi
ozellikle hic cekistirmemeye calistim sadece hafif temas ediyodum yuzumun diger kismi gorunmesin diye ama haklisindir belkigozunu cekistirmiyon ama elini oyle yuze atinca illa ister istemez biraz kayiyo ve o bile baya etkili yanlis anlama bisi demiyom
evet bok gibiydi cunku gozum iltihap kapmisti yaparken bide baya kivrikti ama asiri ve kirpiklerde birbirine yapisikti bir hafta gibi bi sure gecince iltihap gecince kirpiklerde hafif dusunce guzel durdumirin
yaptıktan sonra açtığın postlarda baya botchlamış gibi konuşuyodum ama baya iyi duruyo
toparlanması ne kadar sürdü ve ilk yaptığında cidden bahsettiğin gibi kötü müydü
2 kere falan kesmistim ama son fotoda hic kesmedim before fotosunda kesmistimcanthusları kesıyonmu
işe yaradımı2 kere falan kesmistim ama son fotoda hic kesmedim before fotosunda kesmistim
evet ama gerek yokİ
işe yaradımı
evtkirpik kaldırmaya mı yarıyor sadece?
Etiketledigim posta bakar mısine
evt