epigenic
Spread Love
tuto falan atim mi yaptiktan sonra ne diyonuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
kirpiklerin mega nigga uzun degilse cok feminen durmaz bence zaten yaptiktan sonra biraz duser kirpikler normal dururbende istiyom da çok feminen durmasından korkuyom.
bide niye diy o kadar pahali degil diye biliyom
yessirLash perm kitten mi bahsedion
Bende yapcam
gerek yok bi yere gidip yaptirmaya evde yapmakta ucuz ve basitbende istiyom da çok feminen durmasından korkuyom.
benimki mega nigga uzunkirpiklerin mega nigga uzun degilse cok feminen durmaz bence zaten yaptiktan sonra biraz duser kirpikler normal durur
mega nigga uzunmus ama bence yap peak durabilir durmazsada duzelir amk nolcak risk yoksa winde yokbenimki mega nigga uzun View attachment 4749723
buyuk lift pad alirsan feminen durmaz kucuk olanlar kirpigini cok kivirtiyobende istiyom da çok feminen durmasından korkuyom.
mirinbenimki mega nigga uzun View attachment 4749723
hazir set alcam trendyoldan neye gore anliyoz litf padi lift pad su goz ustune koyulan sey mibuyuk lift pad alirsan feminen durmaz kucuk olanlar kirpigini cok kivirtiyo
evet setle beraber farkli boylarda birkac tane geliyohazir set alcam trendyoldan neye gore anliyoz litf padi lift pad su goz ustune koyulan sey mi
Ben diy eyebrow lift dusunuyom dusunceler nedirtuto falan atim mi yaptiktan sonra ne diyonuz