Diyet önemli mi

kburak

kburak

Iron
Aynı kaloriyi fast fooddan almakla tavuk pilav tarzı görece temiz besinle almanın gerçekten farkı var mı 1 yildir sekersiz yagi ve tuzu az olan besinler yiyorum ödem tutmasın diye sanki bir halta yaramiyormus da bos yere kasiyormus gibi hissediyorum

• +1
Reactions: kurdistan and yigittsaint
Aynı kaloriyi fast fooddan almakla tavuk pilav tarzı görece temiz besinle almanın gerçekten farkı var mı 1 yildir sekersiz yagi ve tuzu az olan besinler yiyorum ödem tutmasın diye sanki bir halta yaramiyormus da bos yere kasiyormus gibi hissediyorum
kesinlikle fark var, simdi kalori ayniysa neden fark var diyecek olursan, daha yuksek protein almis olacaksin sodyum cart curt daha az girecek vucuduna odem tutmamis olursun, kas kaybi daha az gerceklesir ama kendine cok stres yapiyorsan diyetini %80 onerdigin tavuk pilav gibi seylerden geri kalan %20 sini fastfoodan alabilirsin.

• +1
Reactions: Kayra139 and kburak
Kanka sence 1 kilo at yarragi mi daha fazla kilo yapar yoksa 1 kilo ekmek mi

• JFL
  • +1
Reactions: blackpillruinedmyli, tekeng, kurdistan and 2 others
Aynı her öğün izmir bomba ye

• +1
Reactions: yigittsaint, kurdistan and Fridx
Cok ciddiyim bu sorularin salakligi baska bir seviye aldi hasiktir ua
Adam gelmis diyor esit kaloriyi festfuddan alsam farkedermi

• JFL
Reactions: Topkra, Serialsuicide and kurdistan
knk makroyu neyden alırsan al kafana göre tüm karbların sonu belli glukoza dönüşüyo sike sike ha pirinçten almışsın ha şekerden
ama fast fooddan vs alırsan makro takibini yapman baya zor olur ama yapabilirsen sorun yaşamazsın
he bi de tuz emilimini azaltan ilaç kullanmak zorundasın siki tutarsın yoksa balon olursun

• +1
Reactions: Serialsuicide
knk makroyu neyden alırsan al kafana göre tüm karbların sonu belli glukoza dönüşüyo sike sike ha pirinçten almışsın ha şekerden
ama fast fooddan vs alırsan makro takibini yapman baya zor olur ama yapabilirsen sorun yaşamazsın
he bi de tuz emilimini azaltan ilaç kullanmak zorundasın siki tutarsın yoksa balon olursun
ama 1 kilo at yarragindan alacagin mikroyu 1 kilo ekmekten alamazsin ayni makrolara sahip olsa bile, ve ben kendi gozlemlerime dayanarak temiz beslenmenin pratikte daha islevsel oldugunu dusunuyorum

• +1
Reactions: kurdistan
eğer natürelsen önemli

• +1
Eyw beyler

• +1
ama 1 kilo at yarragindan alacagin mikroyu 1 kilo ekmekten alamazsin ayni makrolara sahip olsa bile, ve ben kendi gozlemlerime dayanarak temiz beslenmenin pratikte daha islevsel oldugunu dusunuyorum
mikrolar cope

• +1
Reactions: susisesi and blackpillruinedmyli

Users who are viewing this thread

Back