Dizi/film onerin

Peter Steele

Peter Steele

Eat Clen, Tren Hard
Beyler o kadar dizi izlemeyen biriyimdir ki en son izledigim dizi la casa de papel onuda pandemide sikintidan ilkbolumy izleyip kapamistim

Film olarakta kisa film falan izliyom bide oorno filmi izliyom en son
fight club izledim 2 yil once
baskada izlemedim cahilim film dizi onerin

• +1
Reactions: auitistsurvior
animede izliom

• +1
nası bisi sevdigini yazsana yaram nerden bilelim neyi sevdigini ettigini

• JFL
Reactions: Peter Steele
amerikan sapığı izle
anime falan izlerim yazmıssında maskulen anıme yok malesef mangada okuycagını dusunmuyorum film olarak baska onerim taxi driver vardır dizi olarak dexter baslayabilirsin seri katil dizisi iyi gibi bende izliyom

• +1
dizi olarak bojack horseman ac her canın sıkıldıgında izle bence benim netflix uyeligi bitmis devam edemiyom

• +1
anime falan izlerim yazmıssında maskulen anıme yok malesef mangada okuycagını dusunmuyorum film olarak baska onerim taxi driver vardır dizi olarak dexter baslayabilirsin seri katil dizisi iyi gibi bende izliyom
alucard

• Woah
dexter izledim taxi izledim

• +1
  • +1
hellsing izlemeyenlubunyadirztn

• +1
Reactions: Skull Knight and auitistsurvior
dexter izledim taxi izledim
bilmiyom driver diyte film varmıs ben izlemedim bazıarı hotline miamiye benziyor diyor onu izlicem ben simdi insallah iyi bisiydir bu arada 500 days of summer izlemediysen izle

• +1
bilmiyom driver diyte film varmıs ben izlemedim bazıarı hotline miamiye benziyor diyor onu izlicem ben simdi insallah iyi bisiydir bu arada 500 days of summer izlemediysen izle
o summersey degil mi aa i heyt summer

• +1
simdi drivera basladım iyi bisi ryan gosling basrol hotlayn mayami gibi bisi sanki

• +1
Sapık 1960 izleyebilirsin maskülen falan da demişsin zaten tam bu forumdakilerin begenecegı tarz bı fılm kısa zaten kesin izle

• +1
masc falan siktir et de the usual suspects izleyebilirsin ne onersem bilemedim ki amk

• +1
Reactions: Peter Steele and kurabiyecanavari31
bekle duştan sonra eger üsenmezsem daha tassakli seyler oneririm

• Love it
simdi film olarak onerebilecegim cok sey var. martin scorsese, tarantino ve nolan'in cogu filmini onerebilirim: shutter island, goodfellas, the irishman, the departed, inception, the prestige, memento, tenet, the hateful eight, pulp fiction, django unchained vs. Bu üç adamın dışında spesifik öneri yapacak olsam dolar üçlemesi, schindler list, nightcrawler, donnie darko, se7en, kingdom of heaven falan önerebilirim. bunların dışında stanley kubrick'in filmlerine de bakabilirsin.

dizi olarak bende çok bi sik izlemedim ama sherlock holmes çok iyi.

anime olarak da üç beş bisey onerebilirim ama muhtemelen izlemişsindir veya seni sarmaz

• Love it
  • +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and Peter Steele
Beyler o kadar dizi izlemeyen biriyimdir ki en son izledigim dizi la casa de papel onuda pandemide sikintidan ilkbolumy izleyip kapamistim

Film olarakta kisa film falan izliyom bide oorno filmi izliyom en son
fight club izledim 2 yil once
baskada izlemedim cahilim film dizi onerin
luka magnottanın belgeselini izle o baya sarıyo pusher , bir rüya için ağıt , trainspotting 1 , seven 7 brad pitt , buffalo66 , donnie darko , robert de nironun kızgın boğa filmi var onu izle, izlemediysen baya populer ama scarface taxi driver falanda izleyebilirsin tekrar tekrar izlemelik filmler türk tarafında da zeki demirkubuzun filmlerine bi bakabilirsin

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and Peter Steele
Game of thrones godfather

• +1
Kimse Manchester by the sea yazmamış onu kesin izle @Peter Steele

• +1
la haine
prison break
hannibal
tenet
inception

izlediğim en iyi film/diziler

• +1
var

berserk, evangelion, ghost in the shell, akira, cowboy bepop, perfect blue...

manga olarak: chainsaw man, berserk, junji ito, oyasumi punpun gibi gibi

• +1
Reactions: maarda, Peter Steele and Skull Knight
film olarak

Heat 1995, Reservoir Dogs, Dragged Across Concrete, Drive, Taxi Driver, Whatever (1999, fransiz)

• +1
berserk, evangelion, ghost in the shell, akira, cowboy bepop, perfect blue...

manga olarak: chainsaw man, berserk, junji ito, oyasumi punpun gibi gibi
+ vinland saga allah gibi liste olur

• +1

Users who are viewing this thread

Back