dnp değer mi?

retawillfixme

retawillfixme

Bronze
title

• +1
Reactions: flows5991, NoxInfernum and kurdistan
hızlısından 15bf düşüp roidlemem lazım
Ayni seyi ben de dusunuyorum ve bir aydan kisa surede ins DNP'im gelicek

400mg 1 hafta runlasam kac bf duserim gunde bir ogun yemek + 6mg reta ile su an %27 bf'yim @kurdistan @flows5991 @susisesi

• +1
Reactions: flows5991 and kurdistan

400mg 1 hafta runlasam kac bf duserim gunde bir ogun yemek + 6mg reta ile su an %27 bf'yim @kurdistan @flows5991 @susisesi
ya babus her şeyi anladım da bize attığın fotolar kimindi meraktan ölecem amk. 2.5mg tirzdeyim 3. hafta günde bi öğün yemek 26-27 falan aynı. haftaya da 2.5mg vuracam sonra 5mg olacak

• Hmm...
Reactions: NoxInfernum

4 hafta kullan bi sikim olmuyo vit c coq10 ekle

• +1
Reactions: NoxInfernum
  • +1
Reactions: flows5991

ben de biraz kullanmak istedim ama şimdi havalar ısındı uğraşamam cycle boyumca 8mg reta kullanmaya devam etçem.

Ne kadar doğru bilmiyorum ama apetite dışında bile haftalık 12mg reta günlük 200mg dnp ye denkmiş.
Şu an haftada 8mg reta basıyorum iştah konusunda hiçbir işe yaramıyo ama kilo almamak için

• +1
Reactions: Türk
değmez, tirz yeter. az kardiyo yap aq. hem gereksiz iştah artırır dnp

• +1
değmez, tirz yeter. az kardiyo yap aq. hem gereksiz iştah artırır dnp
günde 1000 kalori bile almıyomki amk 100-120g protein almak için yemek yiyorum sadece kardiyo yaparsam ölür giderim gibi

reta işini naptın
tirz aldım vuruyom. baya etkili. reta yeterince kesmez diye uğraşmadım. bir de source fslan uğraşmak istemedim yakın eczane varken

• +1
tirz aldım vuruyom. baya etkili. reta yeterince kesmez diye uğraşmadım. bir de source fslan uğraşmak istemedim takın eczane varken
kaç başladın

tirz aldım vuruyom. baya etkili. reta yeterince kesmez diye uğraşmadım. bir de source fslan uğraşmak istemedim yakın eczane varken
iyi yapmışsın kaça aldın hacı

dnpci lavuk 150mg trizi 20k ya satıyor

• +1
eczanede 10mg 11k

• +1
Reactions: flows5991 and Türk
iyi yapmışsın kaça aldın hacı

dnpci lavuk 150mg trizi 20k ya satıyor
oha uygunmuş la. biz kazıklanıyoruz. 2.5x4 10k ya aldım tanıdık eczacı

• +1
knk 500 dolar mı euro muydu neydi ona bak bi ben retasını aldım çalışıyor kefilim

• +1
ama bana da legal ilaca erişiliyokan grey markette parayı riske atmak mantıklı gelmiyo

• +1
günde 1000 kalori bile almıyomki amk 100-120g protein almak için yemek yiyorum sadece kardiyo yaparsam ölür giderim gibi
aga yemeye çalış. gymde çok zorlama. kas kaybı olmaması için 45 dk yapsan yeterli. göğüs sırt yap. atıyorum 1000-1200 kcak al zorla 300 de yürü vb hayvan gibi açık zaten. high intensity cardio yapma

ama bana da legal ilaca erişiliyokan grey markette parayı riske atmak mantıklı gelmiyo
knk zphc sağlam marka ürünlerde orjinal ama tabii pharma grade ürünler her zaman iyidir

• +1
Reactions: Türk and retawillfixme
aga yeneye çalış. gymde çok zorlama. kas kaybı olmaması için 45 dk yapsın yeterli. göğüs sırt yap. atıyorum 1000-1200 kcak al zorla 300 de yürü vb hayvan gibi açık zaten. high intensity cardio yapma
idmanları zorluyorum çünkü sub15 bf de test başlayacam. hem bi yandan mümkün olduğunca büyüsün ya da erimesin. yediğim her şey protein zaten.

• +1