GEBERTİRİM
menace2society
@dogu @flows5991 @Zuffster
OFFTOPIC SICMIGINA YARARLI BISEYLER LAZIM
OFFTOPIC SICMIGINA YARARLI BISEYLER LAZIM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Diyette bok yemeye devam edeyim mi daha yeni 1 kutu meyveli kek, 2 tane kocaman sucuklu tost 6 soğan halkası yedim kahvaltıda12 gün 400-600 tekte ağır gelirse sabah 1 öğlen 1 akşam 1 al bol bol su , elektrolit, nac600, multi vitamin kullan okey
doğu kaç kg verdin12 gün 400-600 tekte ağır gelirse sabah 1 öğlen 1 akşam 1 al bol bol su , elektrolit, nac600, multi vitamin kullan
Zuffster diyosa vardır bi bildiği kahve kullanıyom natty degilim ztndnp overrated naturellerin kullanacağı bir ilaç değil
1)zuffster kilo korumak için alıyor kilo vermek için değilZuffster diyosa vardır bi bildiği kahve kullanıyom natty degilim ztn
%8 bf maintainlemek için alıyorum yiyom yiyom dnpyle veriyom diyodu ag1)zuffster kilo korumak için alıyor kilo vermek için değil
2) dnp yi glp-1 ile kullanmak şart köpek gibi rebound yapıyor
3)kısa yol yok diyet antreman kardiyo yapıcaksın
bi kutu al 400mg başla kutu bitene kadar devam et%8 bf maintainlemek için alıyorum yiyom yiyom dnpyle veriyom diyodu ag

5kg verdim ama geri aldım bulkdoğu kaç kg verdin
@dogu
yaw olm bende 4kg verdim de bu ilaç testoyla kullanılması lazım kas kaybediyorsun5kg verdim ama geri aldım bulk
bende kas yok zaten sende varsa geçmiş olsun korican onuyaw olm bende 4kg verdim de bu ilaç testoyla kullanılması lazım kas kaybediyorsun
kanka baya flat görünüyomda sorun değil testo giricem 2 günebende kas yok zaten sende varsa geçmiş olsun korican onu