![maarda](/data/avatars/l/45/45615.jpg?1737849324)
maarda
Kraken
Biri şu adamı durdursun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Threadlar güzel yararlı da başlık biraz sıkıntılı,yabancı forumdan birinin buraya baksa ne düşüneceğini merak ediyorum amkHani beni seviyodun(
"güzel yararlı"Threadlar güzel yararlı da başlık biraz sıkıntılı,yabancı forumdan birinin buraya baksa ne düşüneceğini merak ediyorum amk
Seks hakkında bilgi ediniyoruz abicim"güzel yararlı"
Ben ignoreladım troll türkolarla uğraşamam
Lan kristinaya non-stop mesaj gönderen Alp sen misin?Ben ignoreladım troll türkolarla uğraşamam
Alaindelon trol değil baya eski bir eleman saglam da bilgisi var ignorelencek adam değil benceBen ignoreladım troll türkolarla uğraşamam
KRALSIN VE DE ADAMSIN BABBA. OK?Alaindelon trol değil baya eski bir eleman saglam da bilgisi var ignorelencek adam değil bence
Alp de iyi adam ama ikinizde bilgili adamlarsinizKRALSIN VE DE ADAMSIN BABBA. OK?
AMA PROFİL FOTONDAN RAMİ MALEK DENEN TENCERE-TENEKE-KUŞKANE HERİFİ KALDIR. DERHAL VE DE DERHAL TYRELL WELLICK DENEN KRALI KOY. OK?
Cidden kendileri kadar low iq ve cahil insanlarla ne konuşmamı bekliyorlar ki mk, anca am sik göt meme. Tyrell wellick i bile tanımıyolardır
HMM. MESAJIN ALINDI, ALP KARDEŞİMİZ DE EFENDİ BİE İNSANA BENZİYORMUŞ. OKAlp de iyi adam ama ikinizde bilgili adamlarsiniz