nmn14
i fuckin hate my fuckin life
Forearmima böyle dövmeler düşünüyorum nasil sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sik gibiForearmima böyle dövmeler düşünüyorum nasil sizceView attachment 3112391
Çok karışık bence bu tarz dövme
Ne yapılır sizceSik gibi
Yaptırma direktNe yapılır sizce
Böyle uzun dövmeler yerine tek tek çoklu yaptırabilirsin, özellikle elinin üstüne ve forearmaNe yapılır sizce
Dövmeler aşırı appeal sağlıyor bu arada RTT terimini duymadın mı olumYaptırma direkt
Duymadım kanka anlatır mısınDövmeler aşırı appeal sağlıyor bu arada RTT terimini duymadın mı olum
Bu da mı kötü?Böyle uzun dövmeler yerine tek tek çoklu yaptırabilirsin, özellikle elinin üstüne ve forearma
Kötü ya öyle şeyler hoşuma gitmiyokelebek dovmesi yaptırabilirsin
Roids tattoo tanDuymadım kanka anlatır mısın
Boyum uzun değil ki ya amkkRoids tattoo tan
Eğer en az mtn ve iyi bir boyun varsa sana fena appeal katacak birşey
175 değil mi ? Ortalamasın işte istersen tabanı uzun bi ayakkabı çek çok rahat 180 görünürsünBoyum uzun değil ki ya amkk
Aynen öyle bir şey olması lazımdı. Boyumu uzatmak için growth bassam bi sike yaramaz dimi plaklarım açık olsa175 değil mi ? Ortalamasın işte istersen tabanı uzun bi ayakkabı çek çok rahat 180 görünürsün
Eğer bi eksiğin yoksa ise yaramazAynen öyle bir şey olması lazımdı. Boyumu uzatmak için growth bassam bi sike yaramaz dimi plaklarım açık olsa
Bana göre kötü ama kızlara göre nasıldır bilmem,kız arkadaşın varsa sor yoksa @emrelangdon abimize soralım o ustaBu da mı kötü?
Kızlarla konuşmuyorumEğer bi eksiğin yoksa ise yaramaz
Bana göre kötü ama kızlara göre nasıldır bilmem,kız arkadaşın varsa sor yoksa @emrelangdon abimize soralım o usta
Kötü duruyor çoğu ve kolayca sildiremiyorsyun türkiyede kız kaldırırsın dövmeyle ama kaşarınıDövmeler aşırı appeal sağlıyor bu arada RTT terimini duymadın mı olum
götünü siktiriyormusunhepsi bok gibi böyle yap View attachment 3112451