dogu haklı

D

Deleted member 88833

Platinum
Doğu haklıydı, hayatta hiç bir şeyden memnun kalamayacağız çünkü her zaman bir eksiğimizin olduğunu düşüneceğiz eksilerimize değil de artılarımıza bakarak hayattan zevk almaya çalışmak mantıklı gelmeye başladı bana kendimizi her zaman geliştirmeliyiz ancak gittiği yere kadar mücadele etmeliyiz. Hayat her zaman iyi şeyler karşınıza çıkarır umarım.

• +1
Reactions: Deleted member 57016
Doğu haklıydı, hayatta hiç bir şeyden memnun kalamayacağız çünkü her zaman bir eksiğimizin olduğunu düşüneceğiz eksilerimize değil de artılarımıza bakarak hayattan zevk almaya çalışmak mantıklı gelmeye başladı bana kendimizi her zaman geliştirmeliyiz ancak gittiği yere kadar mücadele etmeliyiz. Hayat her zaman iyi şeyler karşınıza çıkarır umarım.
bunu yazarken bunu dinliyordum rahatlayın

Kendime şu soruyu sormuştum.

Delizyonel low ıq koyun sürüsü kadınlar yüzünden mi bacaklarını kırdırıp onca ağır surgerylere gireceksin??

yoksa

Toplumda değer görmek için mi?..

Ve sonuca ulaştım.

Varoş low IQ koyun sürüsü kızlar hiçbir zaman ilgimi çekmedi boy takıntısı olan kızların hepsi fukaradır geleceği olmayan orospulardır neden brn bunları ciddiye alayım değil mi? Kaliteli kız bunlara fazla takmaz 1. şık elendi.

2. Ye gelecek olursak boyu uzun olan toplumda değer kazansaydı metroda akbil basan sıradan ucubüler en yüksek te olurdu am değiller demi?

Putin meselâ 1.68 ama dünyanın en karizma adamı tartışmasız.

eğer cüce değilsen boyunla mutlu ol çirkin değilsen yüzünden mutlu ol geliştire bildiğini geliştir.

Last edited:
  • +1
Reactions: Deleted member 88833 and Simon Peter Gruber
tipe boya takıntılı kız orospudur basittir yüzeyseldir zaten. elinde olanları sağlığını tehlikeye atmadan daha iyi hale getirmeye çalış yeter.

Users who are viewing this thread

Back