doktorlara yalan söylemek

swaggy

swaggy

Iron
yüzümün öne gelişimini arttırabilicek ve damak paletimi genişletebilmesini sağlayabilicek bi şeyler istiycem ne gibi bi yalan söyleyebilirim estetik kaygılardan dolayı istediğimi söylersem eminim bana siktiri çekicekler trdeki tüm ortodontistler kolay yolu seçip basit ve pahalı tedavi yöntemlerini kakalamaya çalışyolar ne istediğimi bilmeden gidersem beni manipüle edip en pahalı ve yüzsel olarak bi sike etki etmeyen bi tedavi yöntemini bana sokucaklar

mse + sarpe istiyorum

cok uzun konu amk yazamyacak kadar yorgunum
hasta profili
ihtiyaclari
doktor

bu bilgiler olamdan ne yazmamizi isiyon knk

Trdr o dediğini yapacak doktor sayısı az zaten

• +1
Reactions: Ashoimex and swaggy
biraderin fotograflairni gordum, olum bak sakasiz soyluyorum bu orthodontistitleri coguna deccal tapar oyle kotu insanlar amk, benimki gibi doktor denk gelmiyo,
her turlu ayda 10k usd min kazaniyo 13k yapmasi icin ugrasacagi bir ton sorun var aparaylar mse surgery planning filan ugrasilmaz diyorlar amk, hepsi para icin bu isi secmis doktor veya cerrah olamayacak kadar yetenekli olmayan varliklar amk

• +1
Reactions: swaggy
eleman mse + sarpe + herbst + fm + en az lefort 1 with ccw and bsoo sssr ve genioya ihtiyaci var, sadece tel ile duzeltirim demis aynen amk allahsin ya eminim normal braces kullanacaktir demon yerine

forumda ilkbaslarda herkes orthodonti cok kotu diyorlardi anlamiyordum bimax icin orthodontiye ihtiayc var nasil kotu filan diye anladim simdi insanlar nasil doktorlara denk geliyo

• +1
Reactions: orbitalover