dolgu kaynak????

BIitz

BIitz

don't take my advice seriously, full time larp.
Çeneme ve göz altlarıma dolgu yaptırmak, belki de burnuma destek sağlamak için dolgu kullanmak istiyorum.

Hangi dolguyu tercih etmem gerektiğini veya dolguyu nereden satın alabileceğimi bilen var mı?

• +1
Reactions: yigittsaint and NoxInfernum
kendine dolgu yapacaksan yapma, bir hatayla yuzun kayar, ama illa yapicam diyosan @apo bu islerle bi ara ilgileniyodu

• +1
Reactions: stacyworshipper and NoxInfernum
Çeneme ve göz altlarıma dolgu yaptırmak, belki de burnuma destek sağlamak için dolgu kullanmak istiyorum.

Hangi dolguyu tercih etmem gerektiğini veya dolguyu nereden satın alabileceğimi bilen var mı?
HA tercih etmelisin ve Turkiye'deysen hicbir yerden duzgun bir fiyata dolgu bulamazsin. Turkiye'deki guzellik merkezleriyle konustum ve onlar bile ml'sini 3k tl'ye aliyor. Senin yapmak istedigin bolgeler icin toplamda minimum 8ml kullanman lazim ve bu da sadece evde yapmak icin 20k+ tl'ye mal olur; ki yine vurguluyorum, Turkiye'de muhtemelen ml'si 5k'dan asagiya alamazsin dolguyu. Bu da gereksiz kiliyor.
kendine dolgu yapacaksan yapma, bir hatayla yuzun kayar
+++
Malsaniz yapmayin, mal degilseniz de kafanizi calistirip parayi verip yapin.

• +1
Reactions: BIitz, stacyworshipper, kurdistan and 1 other person
HA tercih etmelisin ve Turkiye'deysen hicbir yerden duzgun bir fiyata dolgu bulamazsin. Turkiye'deki guzellik merkezleriyle konustum ve onlar bile ml'sini 3k tl'ye aliyor. Senin yapmak istedigin bolgeler icin toplamda minimum 8ml kullanman lazim ve bu da sadece evde yapmak icin 20k+ tl'ye mal olur; ki yine vurguluyorum, Turkiye'de muhtemelen ml'si 5k'dan asagiya alamazsin dolguyu. Bu da gereksiz kiliyor.
yurt dışından kaçak getirtsek yapılır mı

• +1
Reactions: BIitz, yigittsaint and NoxInfernum
yurt dışından kaçak getirtsek yapılır mı
Getiremezsin sınırdan olmadığı surece getirebilirsen de yapabilirsn

• +1
Reactions: jsbera, BIitz and yigittsaint
Malsaniz yapmayin, mal degilseniz de kafanizi calistirip parayi verip yapin.
ben bir malım ve yapıcam

• JFL
  • +1
  • Love it
Reactions: BIitz, yigittsaint, Gordon Freeman and 1 other person
ben bir malım ve yapıcam
Ben istettigim dnp'nin gelmesini bekliyorum, geldikten sonra kilo verip yapmak zorunda kalicam aksi taktirde kemiklerin tam olarak nasil sekillendigini gormedigim icin elime yuzume bulastirma ihtimalim daha yuksek

• +1
Reactions: BIitz and kurdistan
Ben istettigim dnp'nin gelmesini bekliyorum, geldikten sonra kilo verip yapmak zorunda kalicam aksi taktirde kemiklerin tam olarak nasil sekillendigini gormedigim icin elime yuzume bulastirma ihtimalim daha yuksek
bende kilo verip vurcam 4 hafta clen + t3 t4 cycle sonunda
şimdi bf yüksekken ona göre vurursak lean olunca domuza benzeme olasılığımız vr

• +1
Reactions: BIitz and NoxInfernum