dolgu

codeine1119

codeine1119

Iron
s.a daha once birkac kez kendimi rateletmek için thread acmistim yag orani dusurmem falan soylendi 16 17 yag oranim vardi su an 13-14 arasi yag oranina sahibim fakat yuzumde gozle gorulur bir degisiklik goremiyorum sadece yuzumdeki sislik gitti kemiksiz oldugumu dusunuyorum zygo, buccal fat removal ve cene dolgusu falan yaptirsam faydasini gorur muyum? chad olma gibi bir niyetim yok sadece oldugumdan bir tik daha iyi gorunmek istiyorum ona gore yaptiracagim fikrinizi merak ediyorum

at lean halini

• +1
Reactions: htn666
göz altını düzelt bide saçını düzelt devam et filler değmez gidiyo bi süre sonra

• +1
Reactions: Arisylva
valla ben de pek fark göremedim biraz daha depresif gözüküyorsun ikinci fotoğrafta sadece çok bilmiyorum hacı ne yediğine falan dikkat edebilirsin
etmeye calisiyom kral birinde gulmusum digerinde gulmeden cektim ondan oyle cikmis 😁😁😁

• +1
Reactions: Arisylva
göz altını düzelt bide saçını düzelt devam et filler değmez gidiyo bi süre sonra
goz altina kafein serumu uyguladim uzunca bi sure buz bile surdum baya bi uzun sure bu ikisini yaptim uyku duzenim de gayet yerinde fakat gecmiyo kendimi bildim bileli böyle göz altlarım bu cozulur mu dolgu ile

goz altina kafein serumu uyguladim uzunca bi sure buz bile surdum baya bi uzun sure bu ikisini yaptim uyku duzenim de gayet yerinde fakat gecmiyo kendimi bildim bileli böyle göz altlarım bu cozulur mu dolgu ile
bilgim yok kingim burada araştır birraz

• +1
Reactions: codeine1119
Profesyoneli değilim ama büyük ihtimal genetik falan birşeydir ve evet dolgu ile yüksek ihtimal çözebilirsin göz bölgen o kadar da kötü değil ama istersen kendi araştırmanı da yap derim. birde bana da bir bakabilir misiniz rate şeyi açtım rhino ve lip filler yap dediler siz ne diyorsunuz?
https://hizliresim.com/4ztzlg1

Profesyoneli değilim ama büyük ihtimal genetik falan birşeydir ve evet dolgu ile yüksek ihtimal çözebilirsin göz bölgen o kadar da kötü değil ama istersen kendi araştırmanı da yap derim. birde bana da bir bakabilir misiniz rate şeyi açtım rhino ve lip filler yap dediler siz ne diyorsunuz?
https://hizliresim.com/4ztzlg1
frameye bak aminakodugum ya 12sin ya 13 ne rhinosu ne lip filleri git okuluna dogru durust beslen 20de dusunursun hardmax

• JFL
  • So Sad
Reactions: htn666, Arisylva and codeine1119
frameye bak aminakodugum ya 12sin ya 13 ne rhinosu ne lip filleri git okuluna dogru durust beslen 20de dusunursun hardmax
17 yasindayim 💔

• Hmm...
Reactions: htn666 and IlI
bence ironi fotograf

• +1
Reactions: IlI
17 yasindayim 💔
kanka yanlis anlama bi hastaligin seyin yoksa normal gozukmuyo belki cok gec ergenlige fln girmissindir de sma gladyatoru gibi cikmissin fotoda
bakalim puberty does wonders her an her sey olabilir
bence ironi fotograf
bana da oyle geldi de belli olmaz

• +1
  • JFL
Reactions: htn666 and codeine1119
kanka yanlis anlama bi hastaligin seyin yoksa normal gozukmuyo belki cok gec ergenlige fln girmissindir de sma gladyatoru gibi cikmissin fotoda
bakalim puberty does wonders her an her sey olabilir

bana da oyle geldi de belli olmaz
ergenliğe geç girdim sesim geçen sene falan değişmeye başladı birde tavşan dudağım var ondan olabilir :fuk:

• +1
ergenliğe geç girdim sesim geçen sene falan değişmeye başladı birde tavşan dudağım var ondan olabilir :fuk:
benim de frame boy tip falan son 1 senede duzeldi suan 19um ergenlik cok gec vurdu
nasil yani:feelswah:
boyle yakisikli genis frameli bi adam boyle forumlarda gezmez diye ironi oldugunu dusunmus king

• JFL
  • +1
Reactions: htn666, Arisylva and codeine1119
boyle yakisikli genis frameli bi adam boyle forumlarda gezmez diye ironi oldugunu dusunmus king
Doğru doğru kıskanmıştır kingo:feelswhy:

• +1
Doğru doğru kıskanmıştır kingo:feelswhy:
kanka fotografini atarken foto sitelerinden birine yukleyecen sonra silecen siktir git imgur falan yukle bundan 5 sene sonra olur da yanlisikla buyuk adam falan olursun (muhtemelen olmazsin da neyse) fotolarin bu incel forumunda kalmasin imgurdan yuklicen linklicen buraya sonra silicen
buraya attiginda silemiyosun

• So Sad
Reactions: recai iskender
kanka fotografini atarken foto sitelerinden birine yukleyecen sonra silecen siktir git imgur falan yukle bundan 5 sene sonra olur da yanlisikla buyuk adam falan olursun (muhtemelen olmazsin da neyse) fotolarin bu incel forumunda kalmasin imgurdan yuklicen linklicen buraya sonra silicen
buraya attiginda silemiyosun
yok la 3 gün saklıyor ona göre ayarladım

• +1
rating forumuna attigini gordum ondan dedim yabanci yere atmissin
doğru diyorsun silemicem onu zaten şimdi yapabileceğim birşey yok

• +1
Asinmetrik yuzun baya dudaginda ogle

Asinmetrik yuzun baya dudaginda ogle
dudağımın öyle olmasının sebebi zaten tavşan dudak olmam asimetriyi de ben sadece gözümde fark etmiştim

• +1
Reactions: htn666