dogu
manlet
domuz bulkuna başliyorum sub5 olsam bile bu yolda geri dönmek yok iştah için önerileriniz var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
benim devamlı yemek yemem lazım eğer yemek genelde bol tuzlu ve kuru olmadığında yiye biliyorum ve adını unuttum millet yemeğin üstüne birşey döküuormuş iştahı çok fazla açıyormuş bulursam atarımGarip bir yontem olabılır işe yarar mı bılmıyorum ama ben mesela uzun bır sure yemek yemedıgımde hayvan gıbı acıkıp herseye saldırıyorum yanı yemem gerekenın cok cok ustunu yıyorum doysam dahı durmuyorum
4 tane XLL piza yedim bi ara 1 XLL 4 kişil toplamda 20 kişilik yemek yedim amk2 tabak makarna ve bir tabak bulgur pilavı yiyom şuan ama benim doğam bu iştahım doğuştan açık
Sınırsız tavuk pilav gibi düşün kirli beslenmicem ama baya yicemolm ztn 175 60-70 kilo biseysin
maintenance kalorinin üstüne 500 koysan 3k falan ediyor ve tek öğünde bile alınabilecek bir değer nerdeyse
anlattıklarına göre paranda var çok rahat güzel ve clean bir şekilde beslenebilirsin yani
domuz bulkundan kastın ben önüme gelen her boku yemek istiyorumun ama bulkdayim diye bahane üretmek istiyorsan sana kalmış ortada iştah açmalık birsey yok
sen bir ara ben her gece4 tane XLL piza yedim bi ara 1 XLL 4 kişil toplamda 20 kişilik yemek yedim amk
imkanın varsa abartmadan adam akıllı makronu say o şekilde 300-500 kalori koySınırsız tavuk pilav gibi düşün kirli beslenmicem ama baya yicem
olmadı öyle yaparım ben biraz DNP ye güvenerek öyle demiştim fakat aşırı fazla yemeye gerek varmı bilmiyorum baya hacim kazanmak istiyorum tek hedef o testesterone vuruyorum şuanimkanın varsa abartmadan adam akıllı makronu say o şekilde 300-500 kalori koy
sonradan yaglanip o uncanny hollow chikslerin gidince burda nerden reta bulabilirim diye sorarsın
niye aptal mısın sen yine sadece dedikleri gibi +500 kalori yapsan fazlasıyla yeterliSınırsız tavuk pilav gibi düşün kirli beslenmicem ama baya yicem
anan aptal piçniye aptal mısın sen yine sadece dedikleri gibi +500 kalori yapsan fazlasıyla yeterli
Anal fentalin?Anafranil
doktor yakışmıyor hiçanan aptal piç
la herkes neden boş cevaplar vermiş direk mk al ama insülin direnci falan yapıyo onuniçin bişeyler al nebilim mk hayvan gibi acıktırıyodomuz bulkuna başliyorum sub5 olsam bile bu yolda geri dönmek yok iştah için önerileriniz var mı
Daha çok yemek her yemekten sonra fazla su içmek falan fistan miden büyümesi için bide şey yap mesela öğünü yemeden önce ufak bi atıştır iştahın açılırdomuz bulkuna başliyorum sub5 olsam bile bu yolda geri dönmek yok iştah için önerileriniz var mı
sence +400 kalorimi yoksa clean yiye bildiğim kadar ağır idman atmak mı steroidle tek amacım gain akznamak estetik vücut değilDaha çok yemek her yemekten sonra fazla su içmek falan fistan miden büyümesi için bide şey yap mesela öğünü yemeden önce ufak bi atıştır iştahın açılır
ever mk da düşünüyomda piçler sahtesini satıyormuş orjinalini aricazla herkes neden boş cevaplar vermiş direk mk al ama insülin direnci falan yapıyo onuniçin bişeyler al nebilim mk hayvan gibi acıktırıyo
olabildiğince hızlı ye normalde yiceğinden çok daha fazla yersin. Az yemek için de yemeğin ortasında 10 dklık ara vermek iyi taktiktirdomuz bulkuna başliyorum sub5 olsam bile bu yolda geri dönmek yok iştah için önerileriniz var mı
eywolabildiğince hızlı ye normalde yiceğinden çok daha fazla yersin. Az yemek için de yemeğin ortasında 10 dklık ara vermek iyi taktiktir
Bunları dinleme bi sikim bildikleri yok trde prjınal mk677 bulaman günlük yaktigin kalorinin 400-500 fazlasini ye 1 hafta icinde 0.2-0.3 tarzi kilo alimlari yaşamazsan biraz daha arttir kalori miktarini bide hayvan gibi yemene gerek yokki amk cornflakes ye pirinc patlagi yeever mk da düşünüyomda piçler sahtesini satıyormuş orjinalini aricaz
o zaman ben direkt tavuk , et yanına pilav yerim genelde kolay olurBunları dinleme bi sikim bildikleri yok trde prjınal mk677 bulaman günlük yaktigin kalorinin 400-500 fazlasini ye 1 hafta icinde 0.2-0.3 tarzi kilo alimlari yaşamazsan biraz daha arttir kalori miktarini bide hayvan gibi yemene gerek yokki amk cornflakes ye pirinc patlagi ye
Cornflakes ekle gece ye yat uyu tarzı pirinç patlağıda kolay sindirildiği için midende yer tutmaz acıkırsın hemde 500-600 kalori almış olursuno zaman ben direkt tavuk , et yanına pilav yerim genelde kolay olur