elemanzelvadre
Anti natural 🥶🥶💀☠️😈
I can't be as happy as before, depression must have killed my receptors, how can I get it back? are there any thread i cant find.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
insallah hayat garip ilerliyornofab,social media detox, mutlu veya hüzünlü şarkılar dinleme kesinlikle only podcast bro, anti-day dreaming
My biggest advice to you is definitely to learn trading, especially forex.
You can get support from chatgpt to create a morning routine
hadi kardeşim seni seviyorum başarabilirsin bende bu yolun yolcusuyum
@elemanzelvadre
bak kanka hemen hemen yaşıtız sana sadece tek bir tavsiyem var trading öğrenmen youtubede ekin yüzbaşıoğlu diye kanal var 0dan begginer seviyede anlatıyor beni siklemeyip bu deli ne diyo amk diyebilirsin sana tek tavsiyem bu bigün müsaitsen gözden geçirinsallah hayat garip ilerliyor
trading ile uğraşıyrodum en son kumar olduğunu varsayıp bırakmıştım 14 yaşında daha büyük bi beyinle bir daha deneyeyim şimdi bakalımbak kanka hemen hemen yaşıtız sana sadece tek bir tavsiyem var trading öğrenmen youtubede ekin yüzbaşıoğlu diye kanal var 0dan begginer seviyede anlatıyor beni siklemeyip bu deli ne diyo amk diyebilirsin sana tek tavsiyem bu bigün müsaitsen gözden geçir
dopamin agonistiymiş ama akromegali tedavisinde etkin olarak kullanılıyormuş %70 gh azaltabiliyormuş hipotalamusu uyararak ben şu anda paramla kendime akromegali verdiğim için alternatiflerini araştırayım onlarda böyle bi sıkıntı var mıdır bakayım.Bromocriptine...
Araştır biraz.