![recai iskender](/data/avatars/l/103/103094.jpg?1738780848)
recai iskender
unfunny cringe diagnosed future schizo
Yalvaririm geri don pazartesiden beri girmiyor @Dora67 hesabini silerse büyük bir boşluk hissederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
sa@orhanhic de yok
nerdeydin
giresim gelmiyodu bi bakmaya geldim oylesinenerdeydin
aynı duruyozgiresim gelmiyodu bi bakmaya geldim oylesine
siz napiyonuz
e ne guzelaynı duruyoz
cildin karma ise avene al amazon prime ile indirimde şuane ne guzel
benim surat da yarragi yedi tret mret hikaye 3 ay falan oldu galiba son zamanlarda takir takir cikmaya basladi sivilce. kullandigim temizleyici jelden galiba yeni siparis verdim.
onun disinda benim de ayni dumdhz![]()
cildim normalde yagli su anda tret kullandigim icin cok kuru alayim mi dediginicildin karma ise avene al amazon prime ile indirimde şuan
oda iyi diye biliyorum nemlendirici kullanmıyormusun normalde okadar kurutmaması gerekcildim normalde yagli su anda tret kullandigim icin cok kuru alayim mi dedigini
al dersen iade edicem bugun aldigimi la rochenin temizleyicisini aldim
kullaniyom nemlendirici sabah suruyom aksama dogru eski haline geliyo yanima alip gun icinde yenilemem gerek galibaoda iyi diye biliyorum nemlendirici kullanmıyormusun normalde okadar kurutmaması gerek
sles varmış içinde potansiyel endokrin disrüptörücildim normalde yagli su anda tret kullandigim icin cok kuru alayim mi dedigini
al dersen iade edicem bugun aldigimi la rochenin temizleyicisini aldim
amksles varmış içinde potansiyel endokrin disrüptörü
bide sles çok kurutur cildini ztn kuruymuş kötü gelebilir
ölmüş olmasın amkYalvaririm geri don pazartesiden beri girmiyor @Dora67 hesabini silerse büyük bir boşluk hissederim
senin onerdiginden almadimki ben malllllashoimex ve orhanhic in aldigi urunler sayesinde toplamda 50 tl kazandim 10 oran kupon yapcam beles 500 tl sagolun
anasini sikti amk yikadim bi yarim saat sonra aynaya baktim yanaklarim bembeyaz olmus dokuluyo falansles varmış içinde potansiyel endokrin disrüptörü
bide sles çok kurutur cildini ztn kuruymuş kötü gelebilir
senin onerdiginden almadimki ben malllll
anasini sikti amk yikadim bi yarim saat sonra aynaya baktim yanaklarim bembeyaz olmus dokuluyo falan
nemlendirici surdum cayir cayir yandi ama kullancam![]()
benim onerdigimden alsaydin boyle seyler olmazdi pampa hadi kullan slesli temizleme jelini bbyarramiye
forumda 2dk daha online dursan kurtarmıştım seniyarramiye
bisey olmaz bozmadi o kadarforumda 2dk daha online dursan kurtarmıştım seni
Hesabin arkasindaki adam yeni bir kimlik seçip larplayacakYalvaririm geri don pazartesiden beri girmiyor @Dora67 hesabini silerse büyük bir boşluk hissederim
Kahin orospu cocugu.Hesabin arkasindaki adam yeni bir kimlik seçip larplayacak