dogida
Banned
@Dora67 birader kimsin sen bizimlen gönül eğlendiriyon?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ben güvenilirimlarp falan yapmıyom ne larpı yarram
Bak yine senin yüzünden tüm hastalıklarımı sayacam bak uzun text yollucam ananı kovaladığmın pici:
Tip 1 diyabet
Cölyak
164 boy
Skolyoz
Erken dogum 1 ay erken ve kabarçık patladıktan 31 saat sonra
Dogdumda rickets symptomları mesela kafa ögne dogru frontal bossıng ve bowed legs
Kafasına göre takılan tiroid
Larpsa yemin ediyorum götümü tüm kars siksin
Karsdakı herkese götümü tek tek veririm
Güvendiğim birine yollarım kanıtların hepsini
Malabsorsbyon unutum bide pardonlarp falan yapmıyom ne larpı yarram
Bak yine senin yüzünden tüm hastalıklarımı sayacam bak uzun text yollucam ananı kovaladığmın pici:
Tip 1 diyabet
Cölyak
164 boy
Skolyoz
Dogdumda rickets symptomları mesela kafa ögne dogru frontal bossıng ve bowed legs
seni sikimben güvenilirim
elemanzelvadreye güveniyor bana güvenmiyor yarrama bakseni sikim
Su anlık tek güvendiğim kisiler petersteele ve elemanzelvadre
napcan kanki var işte hastalık dahada gelcek gibi zaten vücutumlan şu an oyun oynuyoz inşallah geriye kalan iki üc organı kaybetmeyizelemanzelvadreye güveniyor bana güvenmiyor yarrama bak
Ben sadece er ye benzeyen kucuk kafali virium niye sinirlendinelemanzelvadreye güveniyor bana güvenmiyor yarrama bak
sen bence 170ten uzunsunVideo yolliyim kanıt istersen insulinden karnıma sokarken
164 aksam boyum 165 sabah boyum. Bone age 16. Kardeşim benden bir yaş büyük 173 boyu.sen bence 170ten uzunsun
senin hakkında dedikodular dönüyooo164 aksam boyum 165 sabah boyum. Bone age 16. Kardeşim benden bir yaş büyük 173 boyu.
Anne babaya göre 167 falan olcakdım. Diyabet cölyak erken dogum 5cm cıkarmıştır potansiyelimden.
Şu ankı planımız hgh ile 170 olmak ondan sonra LL yapıp en az 178 olmak.
Anlat bakalım cokda sikimdeydi amksenin hakkında dedikodular dönüyooo
şka knk dedikodu fln yokta 163.5 çok kısa diye imkan veremedim bir anAnlat bakalım cokda sikimdeydi amk
Doğruysa acayıp bir şey bu arada cıkın dısarı amk internete incel forumda dedi kodu neymis ya
niye cok troll takiliyon yok kortizol artti falan dieAnlat bakalım cokda sikimdeydi amk
Doğruysa acayıp bir şey bu arada cıkın dısarı amk internete incel forumda dedi kodu neymis ya
Saka yapiyoz amk ne var ondaniye cok troll takiliyon yok kortizol artti falan die
164 kankişka knk dedikodu fln yokta 163.5 çok kısa diye imkan veremedim bir an
yüzün asimetrkmilarp falan yapmıyom ne larpı yarram
Tip 1 diyabet
Cölyak
164 boy
Skolyoz
Bune aq hayat başlmadan bitmiş amınakoyayımlarp falan yapmıyom ne larpı yarram
Tip 1 diyabet
Cölyak
164 boy
Skolyoz
Hayıryüzün asimetrkmi
Bune aq hayat başlmadan bitmiş amınakoyayım
@dogida bu adamda niye yok amkHayır
yolla lan bana ama yalansa ciddi diyorum karslılar olarak sikeriz senilarp falan yapmıyom ne larpı yarram
Tip 1 diyabet
Cölyak
164 boy
Skolyoz
Tüm karsa götümü veririm severek sana vermem amayolla lan bana ama yalansa ciddi diyorum karslılar olarak sikeriz seni
sagopakajmer istisnalar kaideyi bozmaz@dogida bu adamda niye yok amk
dm baksagopakajmer istisnalar kaideyi bozmaz