DOSTONUN JARGONUNUN DEĞİŞMESİ

ER enjoyer

ER enjoyer

Terachad in Türkiye Mtn in europe
BU ADAM TESTO BASMAYA BASLADIKTAN SONRA JARGHONU DEGISTI AQ 5-6 AY ONCEKI DM YAZISMAMIZI BULDUM ADAM CUCK GİBİ KONUSUMUYORMUS YNE CUCK GIBI DEGILDE EFEND INAZI KADAMMIS SIMDI BİLGE REİS JARGONUNA BAŞKADI BENCE ÖZENTİLİK DEĞİLDE TESTONUN İCRAATİ BU BİDE DOSTO BANA ARTIK SRUATIONI AT AQ COK MERAK EDIYOM HA GÖZÜNÜ GÖRDÜM ÇENENİ GÖRDÜM YAPBOZ YUAPIYOM AKLIMCA MINA KOYAM

• +1
Reactions: maarda and Ashoimex
Kitapları kafasında kırdım

• JFL
  • WTF
Reactions: Tornoviaa, maarda, Peter Steele and 2 others
  • +1
Reactions: Deleted member 70692
:forcedsmile:

• +1
dosto .se de isteyen ziyaret edebilir hem abhorrence ile konusmus olur whitepilli kabul ettiginden beri Strong HTN ye ascendledi vucudu iyi isteyen ziyaret eder

• +1
ben dosto degilim
siktir git essek oc gara gaşlı turanid gözlerini geçen ratelettiren kimdi aq hadi dosto at la bizdenmi gocunuyon gardes

• +1
  • So Sad
Reactions: Deleted member 70692 and Peter Steele
siktir git essek oc gara gaşlı turanid gözlerini geçen ratelettiren kimdi aq hadi dosto at la bizdenmi gocunuyon gardes
Tuğrulun arkadasiyim ben
Ben dosto degilim gozlerini falan bana o atiyor rateletmem icin yuzunu atmak istemiyor

• +1
Tuğrulun arkadasiyim ben
Ben dosto degilim gozlerini falan bana o atiyor rateletmem icin yuzunu atmak istemiyor
Arada bi hesaba girip bazi kisilere pm aciyor o vurulma konusu falan tamamen ona ait ama hic post atmadi

• +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 70692 and ER enjoyer
Tuğrulun arkadasiyim ben
ya noluyor yine larp marp anlarsin ya:owo:

• +1
Tuğrulun arkadasiyim ben
testo kafa yaptı galiba vay garibim kişilik bozukluguda başlamış

• JFL
  • +1
Reactions: maarda, Deleted member 70692, Peter Steele and 1 other person

• +1
dostoyeski kafayı yedi

• +1
Reactions: Deleted member 70692 and ER enjoyer
:D
.se de elysium kisminda hayatini idame ediyor tugrul ben arkadasiyim ben farkli o farkli

• +1
:D
.se de elysium kisminda hayatini idame ediyor tugrul ben arkadasiyim ben farkli o farkli
benimde kerem dıye bır arkadasım var oda kadıkoyde caddebostanda manita yapmakla meşgul tipi zaten high mtn boyu 182 turanid mogger çok kıskanıyorum bende işte evde onu bekliyorum orgta gezerek

benimde kerem dıye bır arkadasım var oda kadıkoyde caddebostanda manita yapmakla meşgul tipi zaten high mtn boyu 182 turanid mogger çok kıskanıyorum bende işte evde onu bekliyorum orgta gezerek
Ben saka yapmiyom dostum

• JFL
Reactions: ER enjoyer
Ben saka yapmiyom dostum
baba irlde looksmax orgu bilip dark triad high t gibi kavramları bilen harbiden az kişi var ve zaten önceki hesabında son zamanlarında rira pfpiken bu konuşma tarzına başladın sanki yeni kişilik geldi ama ordada yks copeluyodun ordada larptın muhtemelen bu hesapta senin ama değilse bile başta larplayamadığın için şuan istediğin kadar dene dosto olarak bilincen aq başta ben dostoyum falan demeseydin keke eğer öyle birşey varsa

• +1
Reactions: Peter Steele
baba irlde looksmax orgu bilip dark triad high t gibi kavramları bilen harbiden az kişi var ve zaten önceki hesabında son zamanlarında rira pfpiken bu konuşma tarzına başladın sanki yeni kişilik geldi ama ordada yks copeluyodun ordada larptın muhtemelen bu hesapta senin ama değilse bile başta larplayamadığın için şuan istediğin kadar dene dosto olarak bilincen aq başta ben dostoyum falan demeseydin keke eğer öyle birşey varsa
keke kusura bakmada ben 185 kekomaxxed mtn nin tekiyim Sacim taskafa vucudum iyi frameim iyi (dostonun ki 3 kati falan) ben dosto degilim

Larplyamadigin icin? oyle bi larpladim ki kimse 1 ay bpyuncca anlayamadi essek

keke kusura bakmada ben 185 kekomaxxed mtn nin tekiyim Sacim taskafa vucudum iyi frameim iyi (dostonun ki 3 kati falan) ben dosto degilim
kusura bakma ama hala inanmıyorum usta.

• +1
Reactions: Ashoimex and Peter Steele
Larplyamadigin icin? oyle bi larpladim ki kimse 1 ay bpyuncca anlayamadi essek
gercekler acidir
birincisi mtn birisi kekomaxxlamaz bunu sende biliyorsun ikincisi 185 birisi kekomaxxlama ihtiyacı duymaz ki sen ortamlarda taşşa kgeçilen biriymişsin onları dövsen bile senle taşşak geçiyorlarsa nasıl kekomaxxedsın aq 3.cüsü dostonun framei 20 küsür inch yani hala büyük seniki ondan daha büyükse yine saygı görürsün görmüyorsun eğer bunlar gerçekse ve hala saygı görmüyorsan ya larplıyorsun yada blackpill cope

• +1
birincisi mtn birisi kekomaxxlamaz bunu sende biliyorsun ikincisi 185 birisi kekomaxxlama ihtiyacı duymaz ki sen ortamlarda taşşa kgeçilen biriymişsin onları dövsen bile senle taşşak geçiyorlarsa nasıl kekomaxxedsın aq 3.cüsü dostonun framei 20 küsür inch yani hala büyük seniki ondan daha büyükse yine saygı görürsün görmüyorsun eğer bunlar gerçekse ve hala saygı görmüyorsan ya larplıyorsun yada blackpill cope
O olay tam olarak oyle degil dosto yani tugrulun anasiyla dalga geciyolardi rahatsiz oldu o cocugu cagirdik sarhos geldi bizde dovduk olay o
tassak gecilen ben degil dosto yani bu 1
2.si ben kekomaxx ile mtn oluyorum kankam saci uzatsam yarra benziyorum +dovme yaptirdim aleviyim zulfikar dovmem var

O olay tam olarak oyle degil dosto yani tugrulun anasiyla dalga geciyolardi rahatsiz oldu o cocugu cagirdik sarhos geldi bizde dovduk olay o
2.si ben kekomaxx ile mtn oluyorum kankam saci uzatsam yarra benziyorum +dovme yaptirdim aleviyim zulfikar dovmem var
DUSUBDWQENE ALEVISIN ZULFIKAR DOVMEN VAR

• Hmm...
buna inanan allaha da inanır

@ER enjoyer sacimin prettyboylugunu gordu yorumladi kadikoye gelsen slaylersin
-tugrul

• JFL
Reactions: ER enjoyer
  • JFL
Reactions: Ashoimex

Users who are viewing this thread

Back