dox ve foto atma hakkında

iblamehamz

iblamehamz

MTB sikiyorum
dostlar ben bu dox ve fotomuzu atınca dijital ayak izi vesaire olayını anlamadım lavuk doxlasa nolcak ki 100 kez doxlandim 101 olsun bir şey değişmiyo ayrıca yüzümle maksimum napabilir laf edecek biri olursa ondan daha özgüvenli ve sosyal hayatta daha başarılı olduğuma eminim. hiç dox olayından dolayı başı belaya giren var mı mesela

• +1
  • Woah
  • Ugh..
Reactions: wetwipes, yigittsaint, Orcairis and 4 others
şuan birşey olmaz zaten yıllar sonrasını düşünüyor herkes

• +1
Reactions: yigittsaint, NoxInfernum, wetwipes and 3 others
şuan birşey olmaz zaten yıllar sonrasını düşünüyor herkes
yıllar sonra foruma yüzümü attığımı bulacak ve bundan dolayı reddedecek şirketin de amına koyarım ayrıca farklı mailden cv göndermeyenin de amına koyarım

• JFL
Reactions: Gordon Freeman, jsbera and Topkra
dostlar ben bu dox ve fotomuzu atınca dijital ayak izi vesaire olayını anlamadım lavuk doxlasa nolcak ki 100 kez doxlandim 101 olsun bir şey değişmiyo ayrıca yüzümle maksimum napabilir laf edecek biri olursa ondan daha özgüvenli ve sosyal hayatta daha başarılı olduğuma eminim. hiç dox olayından dolayı başı belaya giren var mı mesela
kanka kimseyi zorlamıyoruz uyarımızı dikkate alırsın almazsın özgürsün kendini paylaşmakta

• +1
Reactions: Orcairis, Gordon Freeman, iblamehamz and 1 other person
Neden doxlandığında göre değişir

• JFL
  • +1
Reactions: wetwipes and Gordon Freeman
Yüzünle dalga geçilir max
Doxladığı şey sadece fotorafın olmayabilir ama
yüzümü istesin kendim atarım kanka dox atacak kişiler ezik social status 0 çirkin piç oluyo zaten

• +1
Reactions: Topkra
yüzümü istesin kendim atarım kanka dox atacak kişiler ezik social status 0 çirkin piç oluyo zaten
Haklısın
Sen genede sitede özel bilgilerinle ilgili bişey paylaşma

• +1
Reactions: iblamehamz
Birisi senin fotorafını paylassada dox sayılmaz cünkü ztn public olarak paylasmıssın

pizza neli olsun? saka maka ratingste biri okulunu foxxladi yanlislikla daha yenj onda sorun cıkyı snırım

• JFL
Reactions: Topkra and NoxInfernum
pizza neli olsun? saka maka ratingste biri okulunu foxxladi yanlislikla daha yenj onda sorun cıkyı snırım
@Aven baba sağolsun zamanında ona attık -2psl rate attıydı aslan abim benim:lul:

• JFL
  • +1
Reactions: stacyworshipper, Topkra, Gordon Freeman and 4 others
gay buluşma sitesinde fotonu görünce anlarsın

• +1
Reactions: wetwipes
gay buluşma sitesinde fotonu görünce anlarsın
göriyim nolcak yolda aktifin biri tanıyıp sikecek mi ag bu kadar ciddi değil online ortam kimse siklemiyo

• +1
Reactions: Trenmaxx1, NoxInfernum and veneficus
göriyim nolcak yolda aktifin biri tanıyıp sikecek mi ag bu kadar ciddi değil online ortam kimse siklemiyo
dogru diyosun ama yinede dijkat et güvenmedigin kimseye atma boşa uğraşma

• +1
Reactions: wetwipes

Users who are viewing this thread

• iblamehamz
  • Gordon Freeman
Back