Dudak düzlüğü/kalınlığı

jsbera

jsbera

Heaviest burden is the potential you can't fulfill
1759008926721
1759008964050

beyler bayanlar dudagım yuzume göre kucuk ve düzlük acısından kotu aq. o yüzden hem düz olmayıp hemde kucuk olmasından yakınıyorum hic tavsiye var mı? rengi acısından pek sıkıntı yok gibi kumralım. bunlar için dudak fırçalama masajı falan işe yarar mı çok cope gibi hissettirdi yardım edenler simdiden sagolun

16y bide kemik yogunlugum ortalama 16 yasındaki bir insan gibi kemik yapısı vesairede cok etki oynuyor diye duymuştum dişlerimin düzeninden dolayı böyle kalmış olabilir mi

16y bide kemik yogunlugum ortalama 16 yasındaki bir insan gibi kemik yapısı vesairede cok etki oynuyor diye duymuştum dişlerimin düzeninden dolayı böyle kalmış olabilir mi
benimde kuccucuk boylen

kanka birde genc gorunmesiyle var alakası bi morph çektiler aq harbi yaşlı moruk gibi hissettim kendimi ya

• +1
Reactions: atess
dis fırcasiyla fircalamak sanirim daha dolgun gosteriyo ama darligi duzeltmez

dudaginin yanlardan tutup cekme var ama oda dudagi sikiyo bide gulme cizgisi yapiyo:feelswhy:

dis fırcasiyla fircalamak sanirim daha dolgun gosteriyo ama darligi duzeltmez
darlığı surgery dışı hiç düzeltmez mi
dudaginin yanlardan tutup cekme var ama oda dudagi sikiyo bide gulme cizgisi yapiyo:feelswhy:
evet aq onu gordumde cok sıkıntı iş o adam övüyo bide

darlığı surgery dışı hiç düzeltmez mi

evet aq onu gordumde cok sıkıntı iş o adam övüyo bide
bilmem cignene seklini degistir belki birseyler olur ufak tefek olmasa bile yararli ztn

bence yapma dudagim sikldi ciddi anlamda yara oldu full

bilmem cignene seklini degistir belki birseyler olur ufak tefek olmasa bile yararli ztn
Yemekleri doğru şekil swallowluyom ama çiğneme şeklim overbiteden dolayı değişmiş olabilir bilmiyorum
bence yapma dudagim sikldi ciddi anlamda yara oldu full
High risk temporarily reward aq

• +1
Reactions: atess
Yemekleri doğru şekil swallowluyom ama çiğneme şeklim overbiteden dolayı değişmiş olabilir bilmiyorum

High risk temporarily reward aq
yan yan degilde uste alta gitcek nasil anlatcam bilmşyomaq yani animasyondakiler gibi ileri geri gidcek agzin

yan yan degilde uste alta gitcek nasil anlatcam bilmşyomaq yani animasyondakiler gibi ileri geri gidcek agzin
O nası oluyo la animasyonu nerden izleyebilirim

View attachment 4153337View attachment 4153338

beyler bayanlar dudagım yuzume göre kucuk ve düzlük acısından kotu aq. o yüzden hem düz olmayıp hemde kucuk olmasından yakınıyorum hic tavsiye var mı? rengi acısından pek sıkıntı yok gibi kumralım. bunlar için dudak fırçalama masajı falan işe yarar mı çok cope gibi hissettirdi yardım edenler simdiden sagolun
Yuzune uyuyorsa problem yok ince dudaklı yakısıklı birauru eleman var

• +1
Reactions: Serialsuicide
Yuzune uyuyorsa problem yok ince dudaklı yakısıklı birauru eleman var
Knk bılmıyom ya yakışmıyor bana çene kaşlarımı sıkınca sik kadar kalıyor aq

Users who are viewing this thread

Back