whoishe
Platinum

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
MİGROSTAN 1000 TLLİK PAKET ALDIMyokla kötü değil nerde yedin
Yediğin yere bak amkMİGROSTAN 1000 TLLİK PAKET ALDIM
kral komagenedede satılıyor onu deneseydinMİGROSTAN 1000 TLLİK PAKET ALDIM
ya komagene de ki nasıl iyi olabilir aqkral komagenedede satılıyor onu deneseydin ton balıklı pilav o aq
virgül koymamışım bro dedigim zaten senin yediğin en dandigi fln komagenede satılan cig köfteli sushi gibi biseyya komagene de ki nasıl iyi olabilir aq
yengeçli somonlu falan baya çeşidi vardı ben sevmedim booook gibivirgül koymamışım bro dedigim zaten senin yediğin en dandigi fln komagenede satılan cig köfteli sushi gibi bisey
ben otelde yemiştim amınakoymuştum vallaView attachment 3938664 OROSPU COCUGU JAPONLAR
cig somon cidden kraldir pismis veya tutsulenmis somon yaninda bok gibi kaliyorÇiğ balığa bayıldığım için güzel bence ama çiğ balık sade halde daha harika valla somonu ısıra ısıra hamsileri lokum gibi tek tek yiyorum sebzeleri ve balığı pişmiş yemeğe uyuz oluyorum tatları kaçıyor
california roll peakMİGROSTAN 1000 TLLİK PAKET ALDIM
bok gibicalifornia roll peak
Vicuduna böyle suşi dizicem her yerime amına sokarken bi yandan durup suşi alıcamYediğin yere bak amk
Nasıl bir deliye bulaştığını bilmiyorsun baştan sona tüm postlarını repleyimde gör senVicuduna böyle suşi dizicem her yerime amına sokarken bi yandan durup suşi alıcam
sen rep atarken boğazından sarılıcam ilk önce tişörtünü çıkarıp yüzünü bana döndürecem sonra öpüşücez gözüne bakarak ama südyenini çıkartıp 2 elimle hulk gibi yatağa atacam seniNasıl bir deliye bulaştığını bilmiyorsun baştan sona tüm postlarını repleyimde gör sen
sen rep atarken boğazından sarılıcam ilk önce tişörtünü çıkarıp yüzünü bana döndürecem sonra öpüşücez gözüne bakarak ama südyenini çıkartıp 2 elimle hulk gibi yatağa atacam seni