Dünyanın en büyük volceli benim

ER enjoyer

ER enjoyer

Terachad in Türkiye Mtn in europe
Aq dün bir işsizlik yaptım ve bana karşı olan çıkma teklifi,ilişki teklifi,yavşayan,aldığım ioiler yani genel olarak ömrüm boyunca aldığım kadın ilgisini hesapladım.Gerçektende okadar düşük değil aq ama ben nedense ilişki yapmaktanmı korkuyorum elimimi çok sikiyorum yada direk otistikmiyim bilmiyorum ama her gelen “davetiye” yi reddettim amk 50 kere sikişebilecekken celibrate takılıyorum ve bundan zevk alıyorum aynısı sosyallik için sosyal yeteneklerin gayet iyi milletle rahatça tanışıp dost olabiliyorum ama canım sosyalleşmek dahi istemiyor aq

• +1
Reactions: orbitalover, Deleted member 142293, Dathomirian Zabrak and 5 others
veletken ben de öyleydim karı kız işleri saçma geliyordu

• +1
Reactions: xlegend
yaş 25 benimde nereden baksan bir 100 tane vardır .

• Woah
  • +1
Reactions: menas and Zodiac
Aq dün bir işsizlik yaptım ve bana karşı olan çıkma teklifi,ilişki teklifi,yavşayan,aldığım ioiler yani genel olarak ömrüm boyunca aldığım kadın ilgisini hesapladım.Gerçektende okadar düşük değil aq ama ben nedense ilişki yapmaktanmı korkuyorum elimimi çok sikiyorum yada direk otistikmiyim bilmiyorum ama her gelen “davetiye” yi reddettim amk 50 kere sikişebilecekken celibrate takılıyorum ve bundan zevk alıyorum aynısı sosyallik için sosyal yeteneklerin gayet iyi milletle rahatça tanışıp dost olabiliyorum ama canım sosyalleşmek dahi istemiyor aq
yalan soyleme dun yayinda lavugun tekini mogluyodun boyle bi hesap kitap islemi gecmedi 😂

• +1
Reactions: menas
bende bu vakite kadar saydım en az 14 kız benden hoşlanmış ona rağmen hiç bir şey yok :hnghn:

Last edited:
  • Woah
  • +1
Reactions: Zodiac and menas
yaş 25 benimde nereden baksan bir 100 tane vardır .
bende bu vakite kadar saydım en az 14 kız benden hoşlanmış ona rağmen hiç bir şey yok :hnghn:
hepiniz fakecelsiniz :fuk:

• +1
  • Love it
Reactions: cornerd nerd and Kayra139
yalan soyleme dun yayinda lavugun tekini mogluyodun boyle bi hesap kitap islemi gecmedi 😂
Sen o yayında varmıydın la ENLALFLA

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 142293 and IlI
  • +1
  • Hmm...
Reactions: Zodiac and xlegend
  • +1
  • JFL
Reactions: Kayra139 and xlegend
ciddi mi lan
cidden ama en kesin olarak sayarsam toplam orta okul da 4-5 lise de 2, looksmax yapmaya atıldığım andan beri bahtım kapalı

• +1
Reactions: Zodiac

Users who are viewing this thread

Back