dünyanın en çirkin alnı

IlI

IlI

vulnerabilities coming from you are my priorities
olm benim alnım dünyadaki en çirkin alın aq yemin ederim dünyada sıralamaya girer saç çizgisi de gerilemeye başladı yavaştan tersten ascende başladık 3 seneye subhumanım

• +1
  • JFL
Reactions: dogu, stacyworshipper, wetwipes and 1 other person
browridge fln da var da nası bu kadar geri gidebiliyo bu alın aq

• +1
Reactions: stacyworshipper, wetwipes and Thrill
olm benim alnım dünyadaki en çirkin alın aq yemin ederim dünyada sıralamaya girer saç çizgisi de gerilemeye başladı yavaştan tersten ascende başladık 3 seneye subhumanım
dönemsel stresden kaynaklı senınkı bence

• +1
Reactions: Thrill
dönemsel stresden kaynaklı senınkı bence
olabilir 3 haftadır iftarda uyanıyom saat 8e kadar growtopia oynuyom geri yatıp bidaha iftarda uyanıyom yurtta sıkıntıdan patlıcam

• +1
Reactions: Thrill and wetwipes
Benim alnı moglar

• JFL
Reactions: Thrill, Gordon Freeman and IlI
olabilir 3 haftadır iftarda uyanıyom saat 8e kadar growtopia oynuyom geri yatıp bidaha iftarda uyanıyom yurtta sıkıntıdan patlıcam
Bidegelecen mi amug

• JFL
Reactions: Thrill, Gordon Freeman and IlI
Benimde alnim geniş 4 parmak kadar bide şakaklarda yavas acilma var uzun saç kullanabilirsin alnını kapayacak şekilde

• +1
Benimde alnim geniş 4 parmak kadar bide şakaklarda yavas acilma var uzun saç kullanabilirsin alnını kapayacak şekilde
öyle ztn 3 senedir

• +1
403720616 122095112750136939 6505495735502119934 n

• JFL
resim at bi

• +1
Reactions: Topkra and Thrill

Users who are viewing this thread

Back