anythingmaxx
Iron
düşüncelerimi, duygularımı dışa vurmak istiyorum ama nasıl vuracağım hakkında bir fikrim yok ve bu dışa vurmak istediğim şeyler o kadar pis, kötü, beni bile rahatsız eden türden şeyler ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
buraya yazmamın tek sebebi bunları sizlere söyleyip biraz daha rahatlamaktıincel forumları bu yüzden var
ilgin için çok teşekkür ederim ilk öncelikle, bir arkadaşımla konuştum ve daha rahat hissediyorum yinede çok sağolnası şeyler mesela agacım söyle gitsin
bu adamın yazdığı herşey niye komik oluyo amkAçık ol kardeşim,
Biz bize yeteriz.
burayada yazmıcaksan nereye yazcan amk biz rape hikayelerinş bile yazıyozdüşüncelerimi, duygularımı dışa vurmak istiyorum ama nasıl vuracağım hakkında bir fikrim yok ve bu dışa vurmak istediğim şeyler o kadar pis, kötü, beni bile rahatsız eden türden şeyler ki
ragebaiter gibi yazıyobu adamın yazdığı herşey niye komik oluyo amk
abi kötü şeyleri neden dışa vurmak istiyorsundüşüncelerimi, duygularımı dışa vurmak istiyorum ama nasıl vuracağım hakkında bir fikrim yok ve bu dışa vurmak istediğim şeyler o kadar pis, kötü, beni bile rahatsız eden türden şeyler ki
marsuplamiyi niye siktin piç çocukluk oyuncağımdı oarapca ogren turkce ve ingilizce gibi dillerde derın dusunceleri dısa vuramassın