Mr2chef
Iron
hepsi siyah ruju gotik olmak zannediyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Gotik kızı napcan lan zibidihepsi siyah ruju gotik olmak zannediyor.
Vermeye daha yatkın oluyorlar.gotik kızı napacan amk? sabah akşam aile sorunlarını anlatır kesin
bipolar oluyorlar uzak durun amkVermeye daha yatkın oluyorlar.
Orasıyla ilgilenmezsin sende zaten benim bildiklerimin çoğu Chad artığı oluyorbipolar oluyorlar uzak durun amk
aga bana deli lazim normal insanlarla olmuyoGotik kızı napcan lan zibidi
inan bana çok daha uğraş istiyorlar aq onun yerine sarışın masum bi hatun bul ona takılaga bana deli lazim normal insanlarla olmuyo
aga benim sulalede delilik ve şizofreni var 3 kere normal insan (annesi babasi boşanmamış,kedisine cocugum demiyen v.s) flortlestim valla bi çekim hissetmedim ama bu bipolarlar, anksiyete bozuklugu,OKB filan valla daha fazla eğlendim bende mi sorun var yoksa genetikten tezgaha mı düştüm anlamadiminan bana çok daha uğraş istiyorlar aq onun yerine sarışın masum bi hatun bul ona takıl
hastalıklar tezgahaga benim sulalede delilik ve şizofreni var 3 kere normal insan (annesi babasi boşanmamış,kedisine cocugum demiyen v.s) flortlestim valla bi çekim hissetmedim ama bu bipolarlar, anksiyete bozuklugu,OKB filan valla daha fazla eğlendim bende mi sorun var yoksa genetikten tezgaha mı düştüm anlamadim