Duygu durumları

A

ascendantwill

Master
Beyler bu aralar kafam çok karışık insan ilişkilerinde tavsiyesi olan var mı vallahi kafa çorba oldu napsam 1 dal mi yaksam aq

• +1
  • Hmm...
Reactions: Zodiac, Auchelius and Serialsuicide
Beyler bu aralar kafam çok karışık insan ilişkilerinde tavsiyesi olan var mı vallahi kafa çorba oldu napsam 1 dal mi yaksam aq
31 patlat kral (bunu yazmasaydım başkası yazcaktı kusura bakmayın)

• JFL
  • Woah
  • +1
Reactions: Zodiac, why not me?, Auchelius and 1 other person
  • JFL
  • So Sad
Reactions: Zodiac, why not me?, Yagiz8928 and 2 others
  • So Sad
  • JFL
  • +1
  • Woah
Reactions: Zodiac, why not me?, Yagiz8928 and 2 others
  • +1
Reactions: Auchelius
Kıral sen tindera gir Amerikalı baddylerle yazış kıral sen takma kafaya. Şimdi kıral mesela konuşurken Türkiyedeyim deme tamam? Kıral, biz seninle Amerikaya gidelimmi? Mesela gidersek şimdi hem ascendlenicez hem de kas gelicej. Ama mesela sen jstemezsin ben daha bişey diyemem yani onu da söyl iyim

• JFL
Reactions: Zodiac, Auchelius and ascendantwill
Kıral sen tindera gir Amerikalı baddylerle yazış kıral sen takma kafaya. Şimdi kıral mesela konuşurken Türkiyedeyim deme tamam? Kıral, biz seninle Amerikaya gidelimmi? Mesela gidersek şimdi hem ascendlenicez hem de kas gelicej. Ama mesela sen jstemezsin ben daha bişey diyemem yani onu da söyl iyim
Ki ral olur kiral gel ki r al kurdustan üzerinden AMerikaya gidelim

• JFL
Savas olsa hangi ulker alir

Knk kizli erkekli arkadaslarinla disari cik:D
Kiz arkadas ne kanka @Resistance. @Serialsuicide bu kardeş ne diyor bilmediğim terimler kavramlar

• JFL
Reactions: Zodiac, Resistance., Auchelius and 1 other person
Savas olsa hangi ulker alir
Nigga i'd beat the stinky shit out of you stop playin. Wanna taste my superior 'Merican cock? Then get ready for that, you smelly kurdish twink

• JFL
Reactions: Auchelius and Serialsuicide