A
ascendantwill
Master
Beyler bu aralar kafam çok karışık insan ilişkilerinde tavsiyesi olan var mı vallahi kafa çorba oldu napsam 1 dal mi yaksam aq
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
31 patlat kral (bunu yazmasaydım başkası yazcaktı kusura bakmayın)Beyler bu aralar kafam çok karışık insan ilişkilerinde tavsiyesi olan var mı vallahi kafa çorba oldu napsam 1 dal mi yaksam aq
ama tabi senin sikin kalkmıyodu aromasinsden31 patlat kral (bunu yazmasaydım başkası yazcaktı kusura bakmayın)
Yok la öyle olmaz 31 falanda sarmıyor artık geçti o zamanlar31 patlat kral (bunu yazmasaydım başkası yazcaktı kusura bakmayın)
Nası kalkmiyor Türkish airlens gibi 30dkds bir uçuş veriyoruz biz kardesss fixledik onuama tabi senin sikin kalkmıyodu aromasinsden
almayı mı bıraktınNası kalkmiyor Türkish airlens gibi 30dkds bir uçuş veriyoruz biz kardesss fixledik onu
Kıral sen tindera gir Amerikalı baddylerle yazış kıral sen takma kafaya. Şimdi kıral mesela konuşurken Türkiyedeyim deme tamam? Kıral, biz seninle Amerikaya gidelimmi? Mesela gidersek şimdi hem ascendlenicez hem de kas gelicej. Ama mesela sen jstemezsin ben daha bişey diyemem yani onu da söyl iyimBeyler bu aralar kafam çok karışık insan ilişkilerinde tavsiyesi olan var mı vallahi kafa çorba oldu napsam 1 dal mi yaksam aq
Yoo hala alıyorum baI malkardeslerim gibi bilmeden overdose atmiyoruzalmayı mı bıraktın
Ki ral olur kiral gel ki r al kurdustan üzerinden AMerikaya gidelimKıral sen tindera gir Amerikalı baddylerle yazış kıral sen takma kafaya. Şimdi kıral mesela konuşurken Türkiyedeyim deme tamam? Kıral, biz seninle Amerikaya gidelimmi? Mesela gidersek şimdi hem ascendlenicez hem de kas gelicej. Ama mesela sen jstemezsin ben daha bişey diyemem yani onu da söyl iyim
Knk kizli erkekli arkadaslarinla disari cikBeyler bu aralar kafam çok karışık insan ilişkilerinde tavsiyesi olan var mı vallahi kafa çorba oldu napsam 1 dal mi yaksam aq
Savas olsa hangi ulker alirKıral sen tindera gir Amerikalı baddylerle yazış kıral sen takma kafaya. Şimdi kıral mesela konuşurken Türkiyedeyim deme tamam? Kıral, biz seninle Amerikaya gidelimmi? Mesela gidersek şimdi hem ascendlenicez hem de kas gelicej. Ama mesela sen jstemezsin ben daha bişey diyemem yani onu da söyl iyim
Kiz arkadas ne kanka @Resistance. @Serialsuicide bu kardeş ne diyor bilmediğim terimler kavramlarKnk kizli erkekli arkadaslarinla disari cik![]()
Nigga i'd beat the stinky shit out of you stop playin. Wanna taste my superior 'Merican cock? Then get ready for that, you smelly kurdish twinkSavas olsa hangi ulker alir
@Auchelius alırSavas olsa hangi ulker alir
Eski kurdistan suanki hicbiyer@Auchelius alır