Easy ascend ltn—>htn

OgreGravital

OgreGravital

talmudically accurate chud
Yüzümdeki her oranı siken yanakları bloated jowl yapan lower eyelidleri droopy canthal tilti negatif gösteren subhuman seviyelerde undereye a sebep veren dudak şeklimi siken failomu %100 kesinlikle sonunda buldum amk. Infraorbitalin i si yokmuş kafatasımda bende sorun browridgede medial canthusta falan saniyordum kaç yıldır aq.

Bu kadar belirtisi belli olup yillardir farkedememekte benim yarakbasligim:lul:
Elias gibi uncanny lavukların orbitallere ozenip kendi temelde yatan failolariniza kör olmayın benim gibi:lul::lul::lul:

Elime para geçtiği an ilk yaptircagim hardmaxx olacak.
IMG 7246
IMG 7247

• Ugh..
Reactions: eniyiguresci
Yüzümdeki her oranı siken yanakları bloated jowl yapan lower eyelidleri droopy canthal tilti negatif gösteren subhuman seviyelerde undereye a sebep veren dudak şeklimi siken failomu %100 kesinlikle sonunda buldum amk. Infraorbitalin i si yokmuş kafatasımda bende sorun browridgede medial canthusta falan saniyordum kaç yıldır aq.

Elias gibi uncanny lavukların orbitallere ozenip kendi temelde yatan failolariniza kör olmayın benim gibi:lul::lul::lul:

View attachment 4451412View attachment 4451413
Sırf canthal tiltim yuznden %80 botch rate li taban decompression bile dusunmustum amk ya :lul::lul::lul:

View attachment 4451412View attachment 4451413
İnfraorbital implants op bu arada bazıları copeluyor yok uncanny falan duruyor diyede uncanny durursa çıkarttırırsın gardeş nolcak para varsa yapıştır implantları

• +1
Reactions: OgreGravital
doğuştan positive tilt doğduğum için netenyahuya teşekkür ederim

• JFL
Reactions: Auchelius

Users who are viewing this thread

Back