ebo nasi sub 5 olmaktan kurtulabilirdi

IlI

IlI

vulnerabilities coming from you are my priorities
@MogEater bekliyoruz hocam 😂
ztn tipinden cok agliodu belki birimiz ulasip soyleriz

o kadar parasi var amk
istese duzeltirdi gibime geliyo gotune zor geliyodur yuksek ihtimalle
zaten statusu cok fazla haloluyo tipe gerek var mu bilmiyom

• Hmm...
Reactions: IlI
@MogEater bekliyoruz hocam 😂
ztn tipinden cok agliodu belki birimiz ulasip soyleriz
estetiğe ihtiyacı yok ünlü olması Bok gibi parası olması zaten onu çoğu yakışıklıdan önde yapıyor.Ama Hardmaxxle Max mtn olur gibi ama

• Hmm...
Yapmasın bok gibi kalsın o piç

• JFL
o kadar parasi var amk
istese duzeltirdi gibime geliyo gotune zor geliyodur yuksek ihtimalle
zaten statusu cok fazla haloluyo tipe gerek var mu bilmiyom
estetiğe ihtiyacı yok ünlü olması Bok gibi parası olması zaten onu çoğu yakışıklıdan önde yapıyor.Ama Hardmaxxle Max mtn olur gibi ama
evt statüsü var da çirkinim çirkinim diye ağlıyo mogeater kardeişmiz bi surger list oluştursa okumak keyifli olurdu

• +1
Reactions: orhanhic and orbitalover
Çoğu yakisiklidan onde olsa ne olur parayla, karısı olursa ins ilerde yakışıklıya siktirir onun çocuğuna bakar :jfl:

• JFL
  • +1
  • Ugh..
Reactions: Dathomirian Zabrak, yenesy, ascendantwill and 2 others
evt statüsü var da çirkinim çirkinim diye ağlıyo mogeater kardeişmiz bi surger list oluştursa okumak keyifli olurdu
su aminakodugum hayatında kimseye açık vermicen sen kendini abartmadan beğenirsen ve arkasında durursan insanların fikri bile değişiyor suram şöyle buram şöyle diye yakınıp gezersen beğenecek olanda begenmez

• Hmm...
Reactions: IlI and Tornoviaa
su aminakodugum hayatında kimseye açık vermicen sen kendini abartmadan beğenirsen ve arkasında durursan insanların fikri bile değişiyor suram şöyle buram şöyle diye yakınıp gezersen beğenecek olanda begenmez
kısmi olarak evet
çirkinsen özgüven boş iş
dozunda özgüvenli olucaksın ego gereksiz

• +1
Reactions: orbitalover
money>looks
dating haricinde evet
datingde paradan daha önemli tip eğer cucklanmamak istiyosan
istersen mark zuckerberg kadar paran olsun para bir yere kadar götürüyor malesef

• +1
Reactions: Tornoviaa and orbitalover
kısmi olarak evet
çirkinsen özgüven boş iş
dozunda özgüvenli olucaksın ego gereksiz
Evet bahsettiğim gibi egoist olmican ama kendini de kötülemicen

• +1
dating haricinde evet
datingde paradan daha önemli tip eğer cucklanmamak istiyosan
istersen mark zuckerberg kadar paran olsun para bir yere kadar götürüyor malesef
Seven hertürlü sever slayliceksen zengin olsanda olur yakışıklı olsanda. Asıl olan harbiden seven birini bulmak.

• +1
  • Hmm...
Reactions: maarda and IlI
Seven hertürlü sever slayliceksen zengin olsanda olur yakışıklı olsanda. Asıl olan harbiden seven birini bulmak.
15 yasında degilsen kötü bi haberim var seni karsılıksız seven birini bulamayacaksın sen de karşındakini karşılıksız sevmiyosun zaten
düzgün birini aramak mantıksız o yüzden

• +1
Reactions: Tornoviaa
15 yasında degilsen kötü bi haberim var seni karsılıksız seven birini bulamayacaksın sen de karşındakini karşılıksız sevmiyosun zaten
düzgün birini aramak mantıksız o yüzden
insan ilişkileri her zaman karsiliklidir fakat düzgünden kastım aldatmayan,anlayışlı evlenilecek insanlar. Zaten son 1 aydır slayliyorum aq her yavsayan kızla takılıyorum geçiyorum lisenin en uzunu olmak çok iyi bişey :feelsgood:

• +1
insan ilişkileri her zaman karsiliklidir fakat düzgünden kastım aldatmayan,anlayışlı evlenilecek insanlar. Zaten son 1 aydır slayliyorum aq her yavsayan kızla takılıyorum geçiyorum lisenin en uzunu olmak çok iyi bişey :feelsgood:
Mirin

• +1
Reactions: IlI and ascendantwill
admire , admiring ,mirin kelime böyle evrimleşmiş zyzz kullanıyo genelde
İyi anlamda mi kötü anlamda mi beğenmek/ hayranlık duymak diyor kelime anlamında

• JFL
İyi anlamda mi kötü anlamda mi beğenmek/ hayranlık duymak diyor kelime anlamında
mirin diyorsa takdir ediyorum gibi bir anlama geliyor işte
mirin effort mesela eforunu takdir ediyorum

• +1
Reactions: orbitalover