![whitemonster6](/data/avatars/l/122/122490.jpg?1738107574)
whitemonster6
90% machine
uğraştırmadan satarlar mı yoksa blackpilled eczane mi bulmam lazım ve 100iu ne kadara mal olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
satarlar 36 iu genotropin 3.8kuğraştırmadan satarlar mı yoksa blackpilled eczane mi bulmam lazım ve 100iu ne kadara mal olur
ne diyecez kanka reçete nerde dediklerindesatarlar 36 iu genotropin 3.8k
aliyon direkt recete istemiyo cogu isterse baska eczaneye gitcenne diyecez kanka reçete nerde dediklerinde
aldığım gibi vurmaya hazır mı satılıyor yoksa bakteriyostatik suyla muyla ne sikimse karıştırıp mı vurucamsatarlar 36 iu genotropin 3.8k
Sen direkt vur knk bana güvenaldığım gibi vurmaya hazır mı satılıyor yoksa bakteriyostatik suyla muyla ne sikimse karıştırıp mı vurucam
bu anasının amı tcavuze uğramaktan follofoşa dönmüş babasız oevladına güvenen eşşektirSen direkt vur knk bana güven
sanalda: şöyle sikcem böyle sikcem bulcam senibu anasının amı tcavuze uğramaktan follofoşa dönmüş babasız oevladına güvenen eşşektir
Sanada iyice arkadan vurmuslarSen direkt vur knk bana güven
seni öyle sikecem böyle bulacam o growthu da kanıma enjekte edecem her seyi yapabilirim kadir mısıroğlu gibi adamım ben sana oyle diyim baksanalda: şöyle sikcem böyle sikcem bulcam seni
realde: abi eczane growthu vermezse reçete derse utanırııımm ama benn napcammm?![]()