![Angutoid](/data/avatars/l/44/44380.jpg?1738523991)
Angutoid
President of Hells Angels MC
EVET TEKELLESMEDE İLK ADİM
İSLER BUYUYOR
İSLER BUYUYOR
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
devlet kan tahlilimde ostrojenimin dusuk cıkacagını anladı ve kure girmemi engellemeye calısıyorEVET TEKELLESMEDE İLK ADİM
İSLER BUYUYOR
ne zaman gh almayı dusunsem 300 lira zam geliyor genotrpineEVET TEKELLESMEDE İLK ADİM
İSLER BUYUYOR
BANA GİREN CİKAN YOK EN BASİNDAN BERİ UGLCİYİMİyi oldu aq mal mal ilaçlara umut bağlıyodunuz
umut baglamak derkenİyi oldu aq mal mal ilaçlara umut bağlıyodunuz
artik yarak girwrsin receteline zaman gh almayı dusunsem 300 lira zam geliyor genotrpine
gh umutu kestikte gotuboklu testesterondan istediginiz ne abi yaartik yarak girwrsin receteli
Sustanon primo kuru yapamicak artik milletgh umutu kestikte gotuboklu testesterondan istediginiz ne abi ya
ben kırmızı receteli ilacları veren eczacı bile gordum sen ne diyorsun sehrindeki tum eczacılara bak gidebilyosan komsu sehirlerinede git illa veren cıkarSustanon primo kuru yapamicak artik millet
Eczacilar veremezben kırmızı receteli ilacları veren eczacı bile gordum sen ne diyorsun sehrindeki tum eczacılara bak gidebilyosan komsu sehirlerinede git illa veren cıkar
bunların hepsi benim ostrojenim dustugu icin oluor siz anlamıyorsunuz hukumet kure hazır oldugumu anladı yasaklamageldi baska acıklaması yok ben vazgectigim anda duzelcek bunlarSustanon primo kuru yapamicak artik millet
dedigim gibi eczacısına gore degisir bide sisteme girse nolcak aldınmı aldın ailem sıkıntı cıkartır diyorsan senin sanssızlıgın malesefEczacilar veremez
Dün broksin şurubu sisteme gecmeye calisti gece gece delirdim.
sen testoyu sustanon almak yerine test e algh umutu kestikte gotuboklu testesterondan istediginiz ne abi ya
Puahahaha orijinalBeyler siz salak misin amk instagramda @kizdirmayinbeni31 adında herif var full orjinal urunler satiyor ondan aliyorum herseyi
900 tl ox satiyo kralimBeyler siz salak misin amk instagramda @kizdirmayinbeni31 adında herif var full orjinal urunler satiyor ondan aliyorum herseyi
o adam ifsalandi ürünlerinin bazıları boştu galiba öyle bi olayı vardıBeyler siz salak misin amk instagramda @kizdirmayinbeni31 adında herif var full orjinal urunler satiyor ondan aliyorum herseyi
Seninkiker dolu mu kaanzio adam ifsalandi ürünlerinin bazıları boştu galiba öyle bi olayı vardı
dolu herhalde kaanzi daha test vermedimSeninkiker dolu mu kaanzi
Doluysa kimden aldin
Ne aldin kanksdolu herhalde kaanzi daha test vermedim
peptidtürkiye admini burakdan aldım
Kanka testo e boldenon işte bitti nerdeyse amk 2 enjeksiyonluk kaldı. yeniden siparis vercem ama bu sefer testoyu iran testo boldenon noxy yapcam yaNe aldin kanks
Ben salonumdaki ilacli lavuktan aliyodum
Lan wannabe zetaBeyler siz salak misin amk instagramda @kizdirmayinbeni31 adında herif var full orjinal urunler satiyor ondan aliyorum herseyi
Mersin flamingoda seni gormus olabilirim gecen yaz@larox.psl sen antalya yada mersinde misin la
Hiç mersine gitmedim..bursada yasiyomMersin flamingoda seni gormus olabilirim gecen yaz