Misogynist_Maxxer
Bronze

Eğer böyle görünseydin TSK sana sıkar mıydı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
SıkardıView attachment 3848074
Eğer böyle görünseydin TSK sana sıkar mıydı?
It's over for dağcellsSıkardı
KurdikMoggersortalama kürt böyle zaten gel kızıltepeye kendin gör aq
Doğrudurortalama kürt böyle zaten gel kızıltepeye kendin gör aq
"Average Kürt böyle zaten"ortalama kürt böyle zaten gel kızıltepeye kendin gör aq
kanka senin gibi gözükeceğime dravid falan olurum allahıma kuranıma şakaysa orospu evladıyım millete underrate atıp duruyon birde"Average Kürt böyle zaten"
Avg Kürt milliyetcisi htn 6'5 Türk görüncekanka senin gibi gözükeceğime dravid falan olurum allahıma kuranıma şakaysa orospu evladıyım millete underrate atıp duruyon birde
Knk senden ayakkabı olmadan uzunum ve suratınla dalga geçilen bir thread açıldı kaldırttın amk mtn bile değilsin kendini nasıl htn sanıyonAvg Kürt milliyetcisi htn 6'5 Türk görünce![]()
1.5 sene önceki halimle suankini mi kiyasliyon brom ergenlik diye bişey var tanıştırayım beni burda tam Halimle gören @IlI var bi igden konusuyoz obj rate atsın anlık falan atiyom çocuğa sürekli. Ayrıca boyun kaç Aq da ayakkabısız benden uzunsun recaiKnk senden ayakkabı olmadan uzunum ve suratınla dalga geçilen bir thread açıldı kaldırttın amk mtn bile değilsin kendini nasıl htn sanıyon
recai 2 metre aqAvg Kürt milliyetcisi htn 6'5 Türk görünce![]()
190 üstü siritiyo bende dahil mlsf ayrıca yaşım 16 aq daha geçen seneden bu seneye 10cm attım 2yi geçersin dedi doktorrecai 2 metre aq
gel at bana kanki1.5 sene önceki halimle suankini mi kiyasliyon brom ergenlik diye bişey var tanıştırayım beni burda tam Halimle gören @IlI var bi igden konusuyoz obj rate atsın anlık falan atiyom çocuğa sürekli. Ayrıca boyun kaç Aq da ayakkabısız benden uzunsun recai
la oğlum ben şaka yapıyom mu sanıyon senin gibi olacağıma hindistanda inek götü parmaklayan dravid olurum allahıma kuranımaAyrıca istesende benim gibi olamican o fenoyla ağla
yok frame iyiyse sırıtmaz190 üstü siritiyo bende dahil mlsf
Puberyt bitsin bende gircem küre şuan vucut calismaya başlayalı 2-3 ay oldu ama ergenlik bitmeden girmeyi düşünmüyom valayok frame iyiyse sırıtmaz
ben siz olsam şimdiye küre girmiştim
bende girerdim ama ailede her roidin yan etki yaptığı genetik varyok frame iyiyse sırıtmaz
kürt fenoyla anca inek gotu parmaklarsin zatengel at bana kanki
la oğlum ben şaka yapıyom mu sanıyon senin gibi olacağıma hindistanda inek götü parmaklayan dravid olurum allahıma kuranıma
%25 kürdüm fenom akdeniz fenosukürt fenoyla anca inek gotu parmaklarsin zaten
allah gücleri dengelemiş 2 metre lean kaslı vücudun olsa sonsuz smv olurdu amk ama roid olmadan o boyda vücudu doldurmak baya uzun sürer kanka kolay gelsin@@maarda niye güldün ki![]()
![]()
baba kürtlerin ortalaması ltn killi esmer adamlar bu ne Kürt seviciligi Türklerde buğday tenli daha az kıllı ltnler aq anlamiyonuzki%25 kürdüm fenom akdeniz fenosu
la olum anlamıyon mu ığdıra bile gitsen o yamuk ağzını çıkartan ananın amına kadar yollarlar seni
@maarda niye güldün ki![]()
temizinden kaç yıl pic olur iyi vücut için senceallah gücleri dengelemiş 2 metre lean kaslı vücudun olsa sonsuz smv olurdu amk ama roid olmadan o boyda vücudu doldurmak baya uzun sürer kanka kolay gelsin
Gözlerin Basei iyiyse canthoplasty+İnfra imp ile yapılabilir gibibenim fenotip böyle amk keşke gözlerde benzeseydi
Kys niggerplease send beautiful turkish girls to my cock saaar
yep.yok frame iyiyse sırıtmaz
Not until you send beautiful Turkish girls to my cock saarKys nigger
Fucking niggerNot until you send beautiful Turkish girls to my cock saar
Turkish girls will be on my cockFucking nigger