Eğer böyle görünseydi sarı torbaya koyarlar mıydı?

Misogynist_Maxxer

Misogynist_Maxxer

Bronze
IMG 20250621 203501

Eğer böyle görünseydin TSK sana sıkar mıydı?

• JFL
  • Love it
  • +1
Reactions: Tornoviaa, cakdripa, Dathomirian Zabrak and 2 others
Güzel fenotip

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer
parayı kırarsa @recai iskender

• JFL
  • +1
Reactions: Tornoviaa, Dathomirian Zabrak, fury31 and 4 others
Şaka yapıyorum Kürt kardeşlerim o biyiğinizi yerim

ortalama kürt böyle zaten gel kızıltepeye kendin gör aq

• +1

Attachments

• Screenshot_2025-06-21-21-04-44-616_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2025-06-21-21-04-44-616_com.android.chrome-edit.jpg
    254.2 KB · Views: 0
  • JFL
Reactions: Tornoviaa, pashanimair and IlI
"Average Kürt böyle zaten"
kanka senin gibi gözükeceğime dravid falan olurum allahıma kuranıma şakaysa orospu evladıyım millete underrate atıp duruyon birde

kanka senin gibi gözükeceğime dravid falan olurum allahıma kuranıma şakaysa orospu evladıyım millete underrate atıp duruyon birde
Avg Kürt milliyetcisi htn 6'5 Türk görünce:feelsuhh::feelsuhh:
Rate postu açılmıyo aq Grubu diyosanda orda overrate atiyon diyolar sıkıntın mi var aq. Ayrıca istesende benim gibi olamican o fenoyla ağla

• JFL
Reactions: IlI
Avg Kürt milliyetcisi htn 6'5 Türk görünce :feelsuhh:
Knk senden ayakkabı olmadan uzunum ve suratınla dalga geçilen bir thread açıldı kaldırttın amk mtn bile değilsin kendini nasıl htn sanıyon

• JFL
Reactions: maarda
Knk senden ayakkabı olmadan uzunum ve suratınla dalga geçilen bir thread açıldı kaldırttın amk mtn bile değilsin kendini nasıl htn sanıyon
1.5 sene önceki halimle suankini mi kiyasliyon brom ergenlik diye bişey var tanıştırayım beni burda tam Halimle gören @IlI var bi igden konusuyoz obj rate atsın anlık falan atiyom çocuğa sürekli. Ayrıca boyun kaç Aq da ayakkabısız benden uzunsun recai

recai 2 metre aq
190 üstü siritiyo bende dahil mlsf ayrıca yaşım 16 aq daha geçen seneden bu seneye 10cm attım 2yi geçersin dedi doktor

1.5 sene önceki halimle suankini mi kiyasliyon brom ergenlik diye bişey var tanıştırayım beni burda tam Halimle gören @IlI var bi igden konusuyoz obj rate atsın anlık falan atiyom çocuğa sürekli. Ayrıca boyun kaç Aq da ayakkabısız benden uzunsun recai
gel at bana kanki
Ayrıca istesende benim gibi olamican o fenoyla ağla
la oğlum ben şaka yapıyom mu sanıyon senin gibi olacağıma hindistanda inek götü parmaklayan dravid olurum allahıma kuranıma

yok frame iyiyse sırıtmaz
ben siz olsam şimdiye küre girmiştim
Puberyt bitsin bende gircem küre şuan vucut calismaya başlayalı 2-3 ay oldu ama ergenlik bitmeden girmeyi düşünmüyom vala

• +1
yok frame iyiyse sırıtmaz
ben siz olsam şimdiye küre girmiştim
bende girerdim ama ailede her roidin yan etki yaptığı genetik var

• JFL
gel at bana kanki

la oğlum ben şaka yapıyom mu sanıyon senin gibi olacağıma hindistanda inek götü parmaklayan dravid olurum allahıma kuranıma
kürt fenoyla anca inek gotu parmaklarsin zaten

kürt fenoyla anca inek gotu parmaklarsin zaten
%25 kürdüm fenom akdeniz fenosu

la olum anlamıyon mu ığdıra bile gitsen o yamuk ağzını çıkartan ananın amına kadar yollarlar seni

@maarda niye güldün ki🤒

@
maarda
@maarda niye güldün ki🤒
allah gücleri dengelemiş 2 metre lean kaslı vücudun olsa sonsuz smv olurdu amk ama roid olmadan o boyda vücudu doldurmak baya uzun sürer kanka kolay gelsin

• +1
  • JFL
Reactions: Tornoviaa, orbitalover and recai iskender
%25 kürdüm fenom akdeniz fenosu

la olum anlamıyon mu ığdıra bile gitsen o yamuk ağzını çıkartan ananın amına kadar yollarlar seni

@maarda niye güldün ki🤒
baba kürtlerin ortalaması ltn killi esmer adamlar bu ne Kürt seviciligi Türklerde buğday tenli daha az kıllı ltnler aq anlamiyonuzki

allah gücleri dengelemiş 2 metre lean kaslı vücudun olsa sonsuz smv olurdu amk ama roid olmadan o boyda vücudu doldurmak baya uzun sürer kanka kolay gelsin
temizinden kaç yıl pic olur iyi vücut için sence

benim fenotip böyle amk keşke gözlerde benzeseydi

• +1
please send beautiful turkish girls to my cock saaar

Yahu kürtünüzünde türkünüzünde amına koyacam bir mizah yapalım dedik gene it dalaşına girmişsiniz amk yemin ediyorum bu ülkeden bir sik olmaz

Last edited:
  • JFL
  • +1
Bizim burda kürtler 190 mtn-cl arası high cl gördüğüm var + o kürtten kürde değişiyor bi kısım kürt var cüce kıllı Bı kısım var high t tall

• +1