eğer reenkarnasyon varsa

lichtfromverse

lichtfromverse

Bronze
eğer reenkarnasyon varsa sonraki hayatınızda neler yapmak isterdiniz bu hayatta yapamadığınız ama sonraki hayatınızda imkan olsa yapacağınız şeyler neler ben sonraki hayatımda afrikalı bir orman siyahisi olmak isterdim

Last edited:
  • +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Kayra139, yigittsaint and 1 other person
eğer reenkarnasyon varsa sonraki hayatınızda neler yapmak isterdiniz bu hayatta yapamadığınız ama sonraki hayatınızda imkan olsa yapacağınız şeyler neler ben sonraki hayatımda afrikalı bir orman siyahisi olmak isterdim
Ben afrikalı bi orman siyahisini kölem yapıp sikmek isterdim

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Orcairis, Serialsuicide and 3 others
Afrika'daki kabile reisinin tek oğlu olmak isterdim 0 cortisol chad life

• JFL
  • +1
  • Hmm...
Reactions: Thrill, Kayra139, yigittsaint and 1 other person
yeni isekai animesi based on my story

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Kayra139 and ascendantwill
Afrika'daki kabile reisinin tek oğlu olmak isterdim 0 cortisol chad life
aynen tam anlamıyla o akşama çiğ et yedikten sonra agalarla ormanda masai jump yapdığımızı düşün

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill and ascendantwill
Ben afrikalı bi orman siyahisini kölem yapıp sikmek isterdim
iste iste dur yapamazsın gerekirse sonsuz hayata sahip ol

• +1
  • So Sad
  • JFL
Reactions: Thrill, Gordon Freeman and meynet
aynen tam anlamıyla o akşama çiğ et yedikten sonra agalarla ormanda masai jump yapdığımızı düşün
"Agalarla ormanda massai jump " DHWOIDJWVEWIS ben tüm kabileyi sıkıp urerdim sonuçta reisin oğluyum ağaçta sikisrdim avlanirdim ari kovanına parmak sokar bal yerdim

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Serialsuicide, Gordon Freeman and 1 other person

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Orcairis, yigittsaint and 3 others
"Agalarla ormanda massai jump " DHWOIDJWVEWIS ben tüm kabileyi sıkıp urerdim sonuçta reisin oğluyum ağaçta sikisrdim avlanirdim ari kovanına parmak sokar bal yerdim
meynetin bir delik içinde bal var içine girermiydin?

• +1
  • Love it
Reactions: Thrill, Gordon Freeman and meynet
Oliver O'Connor olmak isterdim

• +1
  • Love it
Reactions: Kayra139, Thrill, Serialsuicide and 2 others
Götünü sikeyim
sen şimdi bana niye sövüyorsunki amk?? ben sana birşeymi yaptım?? cevap: yooo sana zararım dokunmadı bile ama sen durduk yere hiçbir şey yokken açtığım tirada gelip şahsıma küfür ediyorsun ve tüm eğlenceyi bozuyorsun sen kötü çocuksun demi demi????? sen bence git bi ilaçlarını al bakim kafan yerinde değil

• JFL
  • +1
Reactions: Kayra139, Thrill, Orcairis and 3 others
sen şimdi bana niye sövüyorsunki amk?? ben sana birşeymi yaptım?? cevap: yooo sana zararım doknumadı bile ama sen durduk yere hiçbir şey yokken açtığım tirada gelip şahsıma küfür ediyorsun ve tüm eğlenceyi bozuyorsun sen kötü çocuksun demi demi????? sen bence git bi ilaçlarını al bakim kafan yerinde değil hadi kuzum ikileeeee
@Resistance. haklı değilmiyim?

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, meynet and Gordon Freeman
sen şimdi bana niye sövüyorsunki amk?? ben sana birşeymi yaptım?? cevap: yooo sana zararım doknumadı bile ama sen durduk yere hiçbir şey yokken açtığım tirada gelip şahsıma küfür ediyorsun ve tüm eğlenceyi bozuyorsun sen kötü çocuksun demi demi????? sen bence git bi ilaçlarını al bakim kafan yerinde değil hadi kuzum ikileeeee
Ciddi misin sen amk sşzşdklslxmdsk

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Serialsuicide, lichtfromverse and 1 other person
.

Last edited:
  • +1
  • JFL
Reactions: Thrill, growthplatessss111 and Gordon Freeman
waifularımla güzel bir isekai life incellah:forcedsmile:

• +1
Reactions: Thrill