Ehliyet ve araç kiralama

KiIIER

KiIIER

Banned
Normal bir arabayı sürmek için hangi ehliyet türü lazım, kursu nereden alıyoruz, ne kadar sürüyor, zor mu? Ayrıca ehliyeti aldıktan sonra direkt araç kiralayabiliyor muyum? Kıyıda köşede 30-40 bin liralık döviz altın var yeterli olur mu? Olmazsa da hallederim sorun değil. Veletler yazmasın.

• Hmm...
Reactions: hakyolcusu34#⅜$*_]+
Sakın yazmayın araç kiralayıp katliam yapacak orospu çocuğu yardım yataklıktan içeri girersiniz

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 114712, oguzk, Black_Pill_Enjoyer1 and 7 others
Normal bir arabayı sürmek için hangi ehliyet türü lazım, kursu nereden alıyoruz, ne kadar sürüyor, zor mu? Ayrıca ehliyeti aldıktan sonra direkt araç kiralayabiliyor muyum? Kıyıda köşede 30-40 bin liralık döviz altın var yeterli olur mu? Olmazsa da hallederim sorun değil. Veletler yazmasın.
Kral onu bunu siktir ette şöyle pfp isim galan yapma devlet insel olduğumuzu falan sanar ha

• JFL
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
B ehliyet

veletler yazmasın
veletler yazmasın (ehliyeti yok) :lul:

Sakın yazmayın araç kiralayıp katliam yapacak orospu çocuğu yardım yataklıktan içeri girersiniz
Bmw+ Güneş gözlüğü+ starbaks kahve = ER
@ER enjoyer :ogre:

• +1
Reactions: ER enjoyer
  • JFL
tiktok editleri etkisinde kalip kendini elliot saninca velet oluyon :lul:
Iron
Joined Dec 1, 2024
Last seen Today at 9:57 AM

110206

:ROFLMAO::ROFLMAO::lul::lul::lul::lul::lul::lul:

View attachment 3372997
View attachment 3372998

Orgda 50 postu olan siktigimin 28 yaş NEET'i beni doxxlamis :forcedsmile::forcedsmile::forcedsmile: kms yapacam çok üzüldüm :lul::lul::lul::lul:

Sana gelecek olursak öncelikle tırovmo sonroso sıtre bozoklogunu gottunden skmm :ROFLMAO: babana lafım yok Allah rahmet eylesin burda millete salça olacağına siktir git kendi sorunlarına uğraş mk greyceli
Babası kahrından ölmüştür bakıyor oğluna ezik püzük başarısız bir döl adamcağız üzüntüden ölmüştür

• JFL
B Ehliyet ama 1 yil ehliyet sahibi olman lazim, daha üst model arabalar icin 25 yas üstü gibi kurallarda olabilir

• JFL
Reactions: maarda and chadmanlet04
  • Hmm...
  • +1
Reactions: Deleted member 51789 and Ashoimex
  • JFL
Reactions: Deleted member 51789
Niye öyle dedin anlamadım ne varmış cocukda gayet normal sorunu falan yok
Biliyom herseyi larp zaten hayati larp olmus severim ama iyi adamdir

• +1
Reactions: GatoradeTRZ8
Biliyom herseyi larp zaten hayati larp olmus severim ama iyi adamdir
Larpsa götümden siksinler recai ile mezara soksunlar beni orda gece sabah demeden siksin

• Hmm...
Reactions: Deleted member 51789

Users who are viewing this thread

Back