ekmeğin en iyi karbonhidrat olması gerçeği

elemanzelvadre

elemanzelvadre

Anti natural 💀 test, hgh, t4, e2 lover
glisemik indeksi 70 etle en iyi giden şey ve tadı en iyi olan karbonhidrat

• +1
  • JFL
Reactions: allah.cfg, Peter Steele and sentrix
Karbonhidrat yiyen :feelsuhh:

• +1
Reactions: Peter Steele
seni gidi lubunya seni noldu nefsine hakim olamadin ve carb cravinge yenik dusup ekmek mi yedin?:lul:
LUBUNYASIN CATAL KASIK ICAT EDILDI AL YE BENI DELI ETME EKMEK DIGOR

Karbonhidrat yiyen :feelsuhh:
ben:gurowth plate open
sen:growth plates clooosed.

over for you
seni gidi lubunya seni noldu nefsine hakim olamadin ve carb cravinge yenik dusup ekmek mi yedin?:lul:
LUBUNYASIN CATAL KASIK ICAT EDILDI AL YE BENI DELI ETME EKMEK DIGOR
obezlere bakarken kafan ağrımıyor mu yukarı doğru bakarken

• JFL
  • +1
Reactions: allah.cfg and Peter Steele

over for you

obezlere bakarken kafan ağrımıyor mu yukarı doğru bakarken
Gerizekalisin. Kemik yasim 16 yasim 17 late bloomerim asil senin icin over.
Obezlere bakmiyorum genelde ter kokulari midemi bulandiriyor ve travmalarim depresiyor

Gerizekalisin. Kemik yasim 16 yasim 17 late bloomerim asil senin icin over.
Obezlere bakmiyorum genelde ter kokulari midemi bulandiriyor ve travmalarim depresiyor
ergenliğe 16 yaşında girdiğini söyleyen iddialar var ne diyosun

• Woah
  • +1
Reactions: allah.cfg and Peter Steele

over for you
keske bende 16 yasindayken aycicegi yaginda yapilmis doner yerken minecraft oynamak yerine anti natural iran hgh bassaydim

• +1
Reactions: elemanzelvadre
keske bende 16 yasindayken aycicegi yaginda yapilmis doner yerken minecraft oynamak yerine anti natural iran hgh bassaydim
ikisinide yapıyorum

• JFL
  • +1
Reactions: allah.cfg, Peter Steele and chadmanlet04
Puahahahhaha siz orosp çocukları çok komiksiniz. Ekmegi severek yiyen saf maldır btw ekmek yemek = IQ kaybı

Puahahahhaha siz orosp çocukları çok komiksiniz. Ekmegi severek yiyen saf maldır btw ekmek yemek = IQ kaybı
Nedenmis o abi carblar zehirdir falan mi djdjdjjdjdurudsj

• +1
Reactions: allah.cfg
Nedenmis o abi carblar zehirdir falan mi djdjdjjdjdurudsj
Ne alaka aq karbonhidratı başka yollardan da alırsın ekmek aşırı gereksiz ve tokluk hissi veriyor yani daha az yemek yiyorsun

Ne alaka aq karbonhidratı başka yollardan da alırsın ekmek aşırı gereksiz ve tokluk hissi veriyor yani daha az yemek yiyorsun
O hic tavuk lavas mayonez yapmamiski abi nerden bilsin.

• +1
Reactions: allah.cfg
it evaldi ben16 yasindayken looksmaxxing mi vardi darbe oncesi zamanlardan bahsediyoruz skinnyfat killi herifler bile sikini islatabiliyordu

• +1
  • JFL
Reactions: oguzk, Heatmiser and Peter Steele
it evaldi ben16 yasindayken looksmaxxing mi vardi darbe oncesi zamanlardan bahsediyoruz skinnyfat killi herifler bile sikini islatabiliyordu
Şuan yaş kaç

Karb olmadan buyuyemezsin.
0 karb almiyorum ki, sadece ekmek/pirinc/makarna gibi köle yemekleri yemiyorum

meyve, bal, maple syrup vs. günlük karb ihtiyacini karsiliyor. gerisi hayvansal gidalar

• JFL
  • +1
Reactions: Peter Steele and szolliontaraelis
0 karb almiyorum ki, sadece ekmek/pirinc/makarna gibi köle yemekleri yemiyorum

meyve, bal, maple syrup vs. günlük karb ihtiyacini karsiliyor. gerisi hayvansal gidalar
100gr pirinc veya makarnadan aldigin karb miktarini 5-6 elma yiyerek aliyosun. Lifli oldugu icin meyveler istahini baskilar. Bal ve maple syrup ne kadar yiyebilirsin? Protein istah baskilar, lifli gida istah baskilar, ama glisemik endeksi 95 olan baldo pirinci yedikce yersin.

Spora basladigim ilk sene hayvan gibi karb yiyerek 20kgya yakin temiz kutle koydum ne anlatiyon kanka. 130kg inclineda set atarken nerem kole oluyo aciklasana

• +1
  • Hmm...
Reactions: Peter Steele, elemanzelvadre and Ashoimex
KAVGA CIKICAK

100gr pirinc veya makarnadan aldigin karb miktarini 5-6 elma yiyerek aliyosun. Lifli oldugu icin meyveler istahini baskilar. Bal ve maple syrup ne kadar yiyebilirsin? Protein istah baskilar, lifli gida istah baskilar, ama glisemik endeksi 95 olan baldo pirinci yedikce yersin.

Spora basladigim ilk sene hayvan gibi karb yiyerek 20kgya yakin temiz kutle koydum ne anlatiyon kanka. 130kg inclineda set atarken nerem kole oluyo aciklasana
Sen o adamdan uzunsun diye biliyorum bu yüzden sana inanıcam.

• +1
  • JFL
Reactions: szolliontaraelis and Peter Steele

@chadmanlet04 abimizin diyeti benimkine benziyo ben o diyetle 2 ayda 7 kg yağ kaybettim 2.5-3 kg kas koydum ( natty recomp değil tabikide ok)

Karb olmadanda büyürsün bu olaylar mikro makro ile alakalı değil tamamen kalori ile alakalı
İştah tamamen cope ilaç almıyosan bu sporu yapamazsın ve ilaç alıyosan zaten iştahin açılır ben ostarine + mk alıyodum (low t dönemler ne gerek var vur geç) deli gibi iştahım açıktı

Last edited:
@chadmanlet04 abimizin diyeti benimkine benziyo ben o diyetle 2 ayda 7 kg yağ kaybettim 2.5-3 kg kas koydum ( natty recomp değil tabikide ok)

Karb olmadanda büyürsün bu olaylar mikro makro ile alakalı değil tamamen kalori ile alakalı
İştah tamamen cope ilaç almıyosan bu sporu yapamazsın ve ilaç alıyosan zaten iştahin açılır ben ostarine + mk alıyodum (low t dönemler ne gerek var vur geç) deli gibi iştahım açıktı
Test vurmayın kilo almak istiyosanız
ilk kür prop başlayın en kötü ölürsünüz ok

Istah acmak icin ilac almaya gerek yok. Agir kaldir ve fazla karb tuket.

• +1
Reactions: Ashoimex