D
Deleted member 70692
Anti natural 💀 test, hgh, t4, e2 lover
Yiyemiyom aq tam bugdaysiz ekmek olmadan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
bendede boyle 5. yumurtadan sonrası zorluyo ekmeksizYiyemiyom aq tam bugdaysiz ekmek olmadan
Yok oda sarmiyo tavuksuzSomon beyaz ekmek gömerken bizim hayvanlık
öyle daha zor şişiyor ye ye bitmiyoromlet ye
hiçmi tuz baharat katmuyonuzöyle daha zor şişiyor ye ye bitmiyor
ben katıyorumda birşey değiştirmiyorhiçmi tuz baharat katmuyonuz
önceden yemediğin için şuan seviyononceden hıc yumurta yıyekezdım sımdı gece yumurta dusunerek yatıyorum her sabah saat 4 5 gibi 6 7 tane haslama yıyıom sulu kayısı kıovamı guzel oluyor
onceden 3 4tane yşyoduk bugun rekor 8 ama zararı olur dıye az yemeye calısıyom 6genelde ama bayar buyyuk ıhtımal gorecezönceden yemediğin için şuan seviyon
bi süre sonra baymaya başlayacak yine zorlanacaksın yerken
gaylik var mıYiyemiyom aq tam bugdaysiz ekmek olmadan
iğrençniye hasliyonuz amk tereyagi icat edildi sahanda yumurta yap8n yiyin
aynı şekil kayısı değil benimki çiğimsi amaonceden hıc yumurta yıyekezdım sımdı gece yumurta dusunerek yatıyorum her sabah saat 4 5 gibi 6 7 tane haslama yıyıom sulu kayısı kıovamı guzel oluyor
Çiy içYiyemiyom aq tam bugdaysiz ekmek olmadan
olmaz onunda tadı kötü beyazı pişik sarısı çiğ idelÇiy iç
olmaz onunda tadı kötü beyazı pişik sarısı çiğ
Zaten sarisini icmen gerek, beyazını pisirede bilirsin,atada bilirsinolmaz onunda tadı kötü beyazı pişik sarısı çiğ idel
Protein ggrubdan ayrildiZaten sarisini icmen gerek, beyazını pisirede bilirsin,atada bilirsin
Rep atsak daha çok yazar mısınProtein ggrubdan ayrildi
Protein zaten testonu yıkar rhdhejdj,ekmekden daha zararliProtein ggrubdan ayrildi
Testoyu disaridan aliyorumProtein zaten testonu yıkar rhdhejdj,ekmekden daha zararli
Yani evetRep atsak daha çok yazar mısın
Dedim ya amk, beyazının icinde zararli maddeler var eger yiyemiyorsan icmicen beyazını,sarisini icicen,Testoyu disaridan aliyorum
çiğimsi daha guzel olyuo la corba gıbı yıcen amöa zararı olabılr dıye normal psıırtyom bıfder pısırmesı cok usendırıcı uyzun suruyo 10dk cart crtuyt kım bekleraynı şekil kayısı değil benimki çiğimsi ama