ekonomi iyi olsa incellik cok guzel bisey

Jaegon

Jaegon

hayat bos pompala cos
cidden bak ekonomi iyi olsa inceller ( evet sen ve ben ) saka saka cok guzel gul gibi yasayip giderler orda burda surda usada falab incel olup er mer rope yapan asalaklari anlayamiyom ben cidden

kafani dik parani kazan sevdigin seylerle mesgul ol tadini cikar bunlardan sonra zaten bp mp hersehi siktir edeceginiz icin yine her turlu kari mari bulcaksiniz zaten trust the process

BIDE 2025DE SEVGILINIZ NASIL OLMUYOR DAG ETEKLERINDE YASAMADIGINIZ SURECE ANLAMIYORUM AMK BENCE YA STACYSEXUELSINIZ YA DA CIDDEN ZORU BASARIYONUZ

ayn

• +1
Reactions: Resistance., senualF and Serialsuicide
bana neden istedigim ilgiyi veemiyosun ayn demek ne kufur etsen daha az uzulurum
manitam da öyle diyo sikim kalkıyo
erekte oldum suan
kız mısın

• JFL
Reactions: Resistance., senualF and Yagiz8928
BIDE 2025DE SEVGILINIZ NASIL OLMUYOR DAG ETEKLERINDE YASAMADIGINIZ SURECE ANLAMIYORUM AMK BENCE YA STACYSEXUELSINIZ YA DA CIDDEN ZORU BASARIYONUZ
turkiyeyi bilmiyorum ancak azerbaycanda imkansiz amk hepsi pretentious narcissistler kendilerini stacy saniolar

• +1
Reactions: kurdistan
turkiyeyi bilmiyorum ancak azerbaycanda imkansiz amk hepsi pretentious narcissistler kendilerini stacy saniolar
kanka azerbaycandaki şu turşulu lavaşı nasıl yapıyonuz çok canım çekti ttde gördüm nasıl yapocam

• +1
Reactions: nsk4ll
kanka azerbaycandaki şu turşulu lavaşı nasıl yapıyonuz çok canım çekti ttde gördüm nasıl yapocam
tadini ben hic sevmiyom ya bi kere tadina baktim cok igrencti

tadini ben hic sevmiyom ya bi kere tadina baktim cok igrencti
baq azerbaycandan geliram qafana siqimi vura vura seni salaqq ederam

• JFL
Reactions: jsbera and nsk4ll

Users who are viewing this thread

Back