elemanzelvadre günlük update

D

Deleted member 70692

Anti natural 💀 test, hgh, t4, e2 lover
artılar
+0.4-0.5cm (gh kullanmıyorum ona rağmen bulk ve t4 allah gibi calısıyor)
+bi adam laf attı ne bakıyon yarram diye yolda karşılıklı yururken (o 172 - 64 kg ben 74 kg) bi anda hızlı bir sekilde gitmeye basladı ben lafını bana ettiğini anlayıp geri döndüm üzerine doğru yürümey başladım kaçtı? orospu çocugu seni allahını sikerim böyle 16 yaşında cocukdan mog yiyince allahına dogfru siktirdi giti( sokaktabaskalrıda vardı üzerine koşmak istemedim)
+bulk iceceğimi buldum; mangolu veya limonlu ice tea kolay içim güzel karbonhidrat oranı ve fresh bir tad.
+ECZANEYE GENOTROPIN GELDI VE GHYE GERI DONDUM

eksiler
-mert27 tarafından moglanmamın ve 163+ltn+12cmwifebeater çıkmam hakkında hala derin bi depresyondayım

• +1
Reactions: Deleted member 119840
artılar
+0.4-0.5cm (gh kullanmıyorum ona rağmen bulk ve t4 allah gibi calısıyor)
+bi adam laf attı ne bakıyon yarram diye yolda karşılıklı yururken (o 172 - 64 kg ben 74 kg) bi anda hızlı bir sekilde gitmeye basladı ben lafını bana ettiğini anlayıp geri döndüm üzerine doğru yürümey başladım kaçtı? orospu çocugu seni allahını sikerim böyle 16 yaşında cocukdan mog yiyince allahına dogfru siktirdi giti( sokaktabaskalrıda vardı üzerine koşmak istemedim)
+bulk iceceğimi buldum; mangolu veya limonlu ice tea kolay içim güzel karbonhidrat oranı ve fresh bir tad.
+ECZANEYE GENOTROPIN GELDI VE GHYE GERI DONDUM

eksiler
-mert27 tarafından moglanmamın ve 163+ltn+12cmwifebeater çıkmam hakkında hala derin bi depresyondayım
163 olduğun real mi larp mi 174 olduğunu soyleyen de var

• +1
Reactions: Deleted member 70692
  • +1
  • JFL
Reactions: chadmanlet04, Dathomirian Zabrak and Deleted member 70692
şizofreni başlangıç

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 119840 and maarda
okurken guldum amk boyle yasamak lazim cuce olmadan tabi (+0.4cm)

• +1
Reactions: Deleted member 70692

Users who are viewing this thread

Back