growthplatessss111
Gold
kshami videoya koymus @elemancomeback31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Eski haliyle aynı hala amk, tiktokcellerimtn manlet normieslop
Eski haliyle aynı hala amk, tiktokcelleri
kandırıyor full (su saçınıda sikicem burnunu kapattığını sanıyor anything but rhinoplasty) View attachment 4277893View attachment 4277894
Kanka bildiğin her şey aynı aq, cildi daha iyi o kadar ascension sadece accutane kullanıp büyümekle olmuyor göz altlarınada ya dolgu yaptırmış ya makyaj yapıyorkor musun sen aq
Eski haliyle aynı hala amk, tiktokcelleri
kandırıyor full (su saçınıda sikicem burnunu kapattığını sanıyor anything but rhinoplasty) View attachment 4277893View attachment 4277894
Kanka sakal saç uzamış büyümüşView attachment 4277973 ne degismis ki de mi knk
jordan ağzını o şekil açsa jordan da böyle durur kanka elemanın bu fotoda üstü gayet iyi duruyorKanka sakal saç uzamış büyümüşayrıca irl böyle gozukuyor View attachment 4277999
kshami videoya koymus @elemancomeback31
filtre makyaj fraud basmış manlet mtnView attachment 4277973 ne degismis ki de mi knk
pulsatile ve sabit değişir bu arada vuruş sıklığınız da onemlimaymun günlük 2 ünite gh üretiyo
maymun dışarıdan 2 ünite gh vuruyo
maymunun artık günlük 4 ünite gh'ı var
maymun zaten fizyolojik doğal sınırların ötesine geçti
maymun artık suprafizyolojik büyüyecek
normal fizyoloji sınırı aşıldı
4 ünite gh maymunun hali hazırda olduğundan çok daha büyümesi için yeterli ve gh için doz önemsiz
maymun akromegali olmadı
maymun mutlu ve uzun
param olmayinca ben @maardamaymun günlük 2 ünite gh üretiyo
maymun dışarıdan 2 ünite gh vuruyo
maymunun artık günlük 4 ünite gh'ı var
maymun zaten fizyolojik doğal sınırların ötesine geçti
maymun artık suprafizyolojik büyüyecek
normal fizyoloji sınırı aşıldı
4 ünite gh maymunun hali hazırda olduğundan çok daha büyümesi için yeterli ve gh için doz önemsiz
maymun akromegali olmadı
maymun mutlu ve uzun
5'10 fraudluyor max 5'7 amk bacaklara bakelemanzelverde doxxlanmasını hatırlayanlar 1 sene önce de side olarak 2.fotonun neredeyse aynısını olduğunu bilir,videoya 13 yasındaki halini falan koymus herhalde aq ascend falan yok
filtre makyaj fraud basmış manlet mtn
liseli miyim de 2 ünite gh vuramayayım amkparam olmayinca ben @maarda![]()
ben copeluyorum para olmadığı için onu diyorum isteliseli miyim de 2 ünite gh vuramayayım amk
pulsatile alınca durdurma olayı baya gecikiyor diye biliyorumayrıca dışarıdan 2 ünite aldığın anda ürettiğin 2 gh üretimi durdurucak yine aynı mantık olcak
bende öyle biliyodum da cok aşırı minimal dozlarda diye biliyompulsatile alınca durdurma olayı baya gecikiyor diye biliyorum
2 iu şimdi bi boka yarar mı yaramaz mı ve 2 iudan insulin direnci gelistirebilir mi vucudumben copeluyorum para olmadığı için onu diyorum iste
pulsatile alınca durdurma olayı baya gecikiyor diye biliyorum
benim bildiğim 2 ünite pulsatile inanılmaz etkili olabiliyo eğer tam o pulsatile olayını yakalarsan hem doğal üretim kapanmıyor hem az gh ile endojen gh'ı birleştirmiş oluyorsun direkt suprafizyolojik oluyorbende öyle biliyodum da cok aşırı minimal dozlarda diye biliyom